Άνοιξε ο κύκλος των εξηγήσεων στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, από πρώην και νυν βουλευτές των Σπαρτιατών που έχουν κληθεί να δώσουν εξηγήσεις ως ύποπτοι για το αδίκημα της εξαπάτησης εκλογικού σώματος, μετά τις καταγγελίες του προέδρου του κόμματος, Βασίλη Στίγκα, περί πρακτικών «μαφίας» και «Δον Κορλεόνε».

Σήμερα πολυσέλιδο υπόμνημα κατέθεσε στην κυρία Αδειλίνη ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς. Σε δηλώσεις του ο κ. Κατσιβαρδάς τόνισε ότι τα όσα έχει υποστηρίξει ο Βασίλης Στίγκας είναι «ψεύδη και συκοφαντίες».

Διαβάστε ακόμα: Εν αναμονή της απόφασης για τους Σπαρτιάτες - Σε εξέλιξη έρευνα του Αρείου Πάγου για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος

Μεταξύ άλλων, επισήμανε: «Ο κ. Στίγκας έχει  σκοπό να αποσείσει ευθύνες τρίτων και να με καταστήσει εξιλαστήριο θύμα, αλλά έχω δώσει απαντήσεις με δυο μηνύσεις και τέσσερις αγωγές που έχω ήδη καταθέσει. Το κατηγορητήριο θα καταρρεύσει».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του Βασίλης Καπερνάρος ανέφερε: «Είναι μια υπόθεση η οποία είναι κατασκευασμένη και εκτός πλαισίου για να εξυπηρετήσει πολιτικές σκοπιμότητες».

Σημειώνεται πως ακόμη τέσσερις βουλευτές των Σπαρτιατών έχουν υποβάλει εξηγήσεις στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czhec282lbyx)