Εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας στην Αγία Βαρβάρα, με την πεθερά του θύματος να επιθυμεί να αφεθεί ελεύθερη, καθώς ισχυρίζεται ότι δεν είχε καμία απολύτως εμπλοκή στη δολοφονία. Η σύζυγος του 69χρονου δράστη, πρόκειται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη του Star, Αλέξανδρου Γύγου, την ώρα που η πεθερά του θύματος κάνει σαφή την θέλησή της να αφεθεί ελέυθερη, τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της προσπάθησαν να τα ρίξουν όλα στο θύμα για να καλύψουν ο ένας τον άλλο.

Αγία Βαρβάρα: Η απολογία του 69χρονου δράστη

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν προκαλέσει εντύπωσεις και όσα είπε ο κατηγορούμενος, ο οποίος φαίνεται να είχε στήσει καρτέρι στον γαμπρό του και δεν μπορούσε να αντιδράσει και να κρυφτεί πουθενά.

«Δεν μπορούσε ούτε να φύγει προς τα πίσω, ούτε προλάβαινε να βάλει το κλειδί στην πόρτα. Πάνω στην αναστάτωσή μου θυμάμαι που στόχευσα το θύμα. Σκεφτόμουν μόνο τα λόγια του «είστε πεθαμένοι» που τα είπε πέντε φορές. Εκείνη τη στιγμή δεν καταλάβαινα τι μου γινόταν», είπε χαρακτηριστικά με την πεθερά του θύματος να χαρακτηρίζει τον γαμπρό της ως τον «Χίτλερ» του σπιτιού.