Ο γιος του ζευγαριού που προφυλακίστηκε για τη δολοφονία του 57χρονου γιατρού στην Αγία Βαρβάρααντικρούει τους ισχυρισμούς του πατέρα του, ότι δεν είχε προσχεδιάσει την πράξη του.

Ο γιος του ζευγαριού που πέρασε το κατώφλι της Ευελπίδων για το φονικό στην Αγία Βαρβάρα. Μάλιστα, όπως προκύπτει από τα λεγόμενα του γιου, ο πατέρας του έστρεψε το όπλο και κατά πάνω του.

Αγία Βαρβάρα: "Τον σκότωσα τον Π..."


«Είδα από το μπαλκόνι τον πατέρα μου να κρατάει την καραμπίνα και να φωνάζει ''τον σκότωσα τον Π...''. Όταν πήρα τηλέφωνο το θύμα άκουσα το τηλέφωνό του να χτυπαέι στο ισόγειο και κατάλαβα ότι ήδη τον είχε σκοτώσει. Όταν φώναξα στον πατέρα μου από το μπαλκόνι ''τι έκανες ρε;'' εκείνος έστρεψε το όπλο κατά πάνω μου και είπε ''θα σε σκοτώσω κι εσένα''. Αυτό το είδε και ο 12χρονος γιος μου που βγήκε στο μπαλκόνι. Εκ των υστέρων η πεθερά μου που βρισκόταν στο διαμέρισμά μου, βγήκε στο μπαλκόνι με τη σύζυγό μου κι είπε ότι νομίζει πως ο πατέρας μου πυροβόλησε και τρίτη φορά στον αέρα. Εγώ δεν τον άκουσα γιατί είχα μπει μέσα για να καλέσω την άμεση δράση» λέει χαρακτηριστικά στο Mega ο γιος του 69χρονου δράστη.

«Οι γονείς μου είχαν γίνει παρεμβατικοί στη ζωή της αδερφής μου» επισημαίνει δε ο γιος του δράστη για να σε προσθέσει σε άλλο σημείο:

«Ο πατέρας μου θεωρώ ότι το είχε προαποφασίσει να σκοτώσει το θύμα και γι'αυτό έφερε και το όπλο από τη Σπάρτη. Η δε μητέρα μου θεωρώ ότι ενίσχυσε την απόφασή του με την προτροπή και τη συμπεριφορά της».


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czgtio42itxl)

«Όσες φορές μιλούσα με τον πατέρα μου στο τηλέφωνο άκουγα τη μητέρα από μέσα σαν υποβολέα. Ο πατέρας μου τελευταία φορά πήγε στη Σπάρτη τον Σεπτέμβρη του 2023. Οι γονείς εκεί μένουν το περισσότερο διάστημα, επιστρέφουν, δημιουργούν προβλήματα για 5-6 ημέρες και ξαναφεύγουν. Τελευταία φορά επέστρεψαν στις 13 Φεβρουαρίου. Περίμεναν την αδερφή και τον γαμπρό μου στην είσοδο της πολυκατοικίας για να τους βρίσουν» τόνισε δε ο γιος του δράστη.

Για την αδερφή του είπε τα εξής: «Γνώριζαν το πρόγραμμα της αδερφής μου και ήξεραν ότι θα λείπει στη Σπάρτη. Ομοίως, γνώριζαν ότι ο αδερφφός μου Σάββατο βράδυ ή εργάζεται ή θα είναι έξω. Επίσης γνώριζαν ότι τα ανήλικα παιδιά του θύματος τα κρατάω εγώ με τη σύζυγό μου γιατί το θύμα συνήθιζε να βγαίνει για δουλειές του σπιτιού. Ήξεραν δηλαδή ότι μπορούσαν να τον βρουν μόνο του στην είσοδο του σπιτιού όπως και έγινε».