Ένα βίντεο που δείχνει πόσο δύσκολο είναι να φτάσει κανείς στο εμβληματικό εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στα Τέμπη, έφτιαξε η ομάδα Up Stories.

Ειδικότερα, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, η ομάδα Up Stories βρέθηκε ή για την ακρίβεια προσπάθησε να φτάσει στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στα Τέμπη.

*Διαβάστε εδώ: Άνεργοι: Eπιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης έως και 1.725 ευρώ - Ποιοι είναι δικαιούχοι

Η έλευση στο σημείο μέσω της παλαιάς πλέον εθνικής οδού ήταν αδύνατη, καθώς αυτή παραμένει κλειστή για εργασίες συντήρησης και ακόμα κι όταν κανείς νομίζει πως φτάνει, η διέλευση της κρεμαστής γέφυρας που διαπερνά τον Πηνειό ποταμό και οδηγεί στο εκκλησάκι είναι αδύνατη, καθώς όπως φαίνεται στο βίντεο έχει καταστραφεί.

Έτσι, η ομάδα Up Stories έφτασε μέχρι τον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό Τεμπών και από εκεί περπατώντας και ακολουθώντας το παλιό σιδηροδρομικό δίκτυο για μια απόσταση περίπου 5χλμ., έφτασε τελικά στην Αγιά Παρασκευή.

Οι εικόνες της καταστροφής δεν περιγράφονται με λόγια.

Σημειώνεται ότι στο ιστορικό αυτό σημείο έχουν κάνει στάση πάνω από 20.000.000 οχήματα και το έχουν επισκεφθεί περισσότεροι από 100.000.000 επισκέπτες στην αρχική του μορφή.

Τέμπη Αγία Παρασκευή. Η ασύλληπτη καταστροφή στην πιο διάσημη στάση για προσκύνημα της Ελλάδας.