Έξι ημέρες μετά το στυγερό έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα, ο 69χρονος που δολοφόνησε τον γαμπρό του και η σύζυγός του, οδηγήθηκαν στη φυλακή μετά τις απολογίες τους.

Σήμερα, τελείται στο Γ’ Νεκροταφείο η κηδεία του άτυχου 57χρονου γιατρού, ο οποίος σκοτώθηκε στην αυλή του σπιτιού του, μπροστά στα μάτια της κόρης του.

Διαφορετική εκδοχή από την πεθερά

Η πεθερά του γιατρού, ωστόσο, δίνει μια εντελώς διαφορετική εκδοχή για τα γεγονότα. Υποστηρίζει ότι δεν είχε καμία εμπλοκή στη δολοφονία και οι συνήγοροί της πρόκειται να καταθέσουν προσφυγή κατά της προσωρινής κράτησής της.

Στην κατάθεσή της, η ηλικιωμένη ανέφερε πως ο 57χρονος γιατρός ήταν «Χίτλερ» και ότι αν δεν τον σκότωνε ο σύζυγός της, θα το έκανε ο εγγονός της.

«Ζητώ συγγνώμη από τα εγγόνια μου»

Ο 69χρονος, κατά την επτάωρη απολογία του εξήγησε με λεπτομερής περιγραφή στον δικαστικό λειτουργό τι συνέβη το απόγευμα του μοιραίου Σαββάτου. Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη από τα εγγόνια του.

«Την ημέρα που έγινε το φονικό έπινα καφέ στο μπαλκόνι του σπιτιού, στο ισόγειο. Τσακωθήκαμε φραστικά με τον γαμπρό μου, την ώρα που έμπαινε στο σπίτι. Μου είπε "θα σε αφανίσω,, σε έχω λιώσει, είσαι πεθαμένος." Στο βάθος του σπιτιού ήταν η γυναίκα μου, τακτοποιούσε τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ. Θόλωσα και πήγα πήρα την καραμπίνα από το ντουλάπι και τον πυροβόλησα τρεις φορές. Η καραμπίνα είναι δίκαννη. Έριξα δύο φορές, ξαναγέμισα και έριξα άλλη μία», ισχυρίστηκε ο 69χρονος στην απολογία του σύμφωνα με το STAR.

«Ζητώ συγγνώμη από τα εγγόνια μου που τους στέρησα τον πατέρα τους. Αν γυρνούσα το χρόνο δεν θα το έκανα», είπε χαρακτηριστικά.