Σοκαρισμένη είναι η σύζυγος του 57χρονου γιατρού από την Αγία Βαρβάρα που δολοφονήθηκε από τον 69χρονο πατέρα της. «Οι δολοφόνοι του άντρα μου ήταν δύο και είναι εκείνοι που ήθελαν να αποκαλούνται γονείς μου», δήλωσε η γυναίκα στο Live News, η οποία δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τους γονείς της.

«Σήμερα είναι μια ακόμα δύσκολη μέρα από τις πολλές που θα ακολουθήσουν. Ο άντρας μου δολοφονήθηκε από τα χέρια δύο δραστών που ήθελαν να αποκαλούνται “γονείς μου”».

Η γυναίκα θα πει πως οι γονείς της μετά το ειδεχθέστατο έγκλημα επιχείρησαν να τον δολοφονήσουν ξανά.

«Στη συνέχεια επιχείρησαν να τον δολοφονήσουν ξανά αμαυρώνοντας τη μνήμη του! Δεν θα το επιτρέψω όμως αυτό! Δεν θα το επιτρέψει κανείς μας», είπε η σύζυγος του 57χρονου.

Δεν υπάρχουν λόγια να απαλύνουν τον πόνο αυτής της γυναίκας που καλείται να διαχειριστεί τόσο την απώλεια του συζύγου της όσο και το μεγάλωμα τριών παιδιών που ζητούν τον πατέρα τους.

«Τα παιδιά μου έχουν μόνιμα στα χείλη τους ένα γιατί! Δεν έχω απάντηση όμως που θα τα ηρεμήσει! Δεν υπάρχει τρόπος να αγαλλιάσει η ψυχή τους. Ακούνε άλλα παιδιά να φωνάζουν "μπαμπά" και παραπονιούνται και κλαίνε λέγοντας ότι δεν θα ξαναπούν ποτέ αυτή τη λέξη».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cznmvwgo2rr5)

Η πεθερά ζήτησε καλλυντικά στη φυλακή

Όλα έγιναν το τελευταίο Σάββατο του Φεβρουαρίου. Ο πεθερός είχε στήσει καρτέρι στον 57χρονο γαμπρό του, τον οποίο και εκτέλεσε με μια καραμπίνα την ώρα που έμπαινε στο σπίτι του.

«Μπροστά του έβαλα δύο σκάγια στην καραμπίνα, τον πυροβόλησα 2 φορές, μετά την ξαναγέμισα και πυροβόλησα άλλη μία. Εκείνη τη στιγμή θόλωσα και θυμήθηκα όλα αυτά που είχαν συμβεί», ανέφερε ο δράστης.

Είναι συγκλονιστικό ότι η εξίσου προφυλακισμένη πεθερά του θύματος όχι μόνο πέρασε πάνω από το πτώμα του 57χρονου γαμπρού της, αλλά όπως αποκαλύπτει η κόρη της, η ηλικιωμένη γυναίκα ζήτησε από τα παιδιά της να της πάνε καλλυντικά στις φυλακές όπου κρατείται μέχρι τη δίκη.

«Κατέστρεψαν τρεις οικογένειες κι αυτή πήρε τηλέφωνο τον αδελφό μου γιατί ήθελε τα καλλυντικούλια της. Εμένα στα αυτιά μου θα αντηχούν για πάντα τα λόγια της "μάνας" μου που φώναξε "ρίξ' του, ρίξ' του" και οι πυροβολισμοί», είπε η σύζυγος του θύματος.

Η μητέρα της εξακολουθεί να αρνείται ότι είπε αυτήν την ατάκα και πως παρότρυνε τον σύζυγό της να εκτελέσει τον γαμπρό. Δηλώνει αθώα, με κανένα από τα παιδιά της πάντως να την υποστηρίζει.

«Δεν είπα ποτέ "ρίξ' του"… Αυτά είναι ψέματα! Ήμουν στην κουζίνα και έφτιαχνα τα ψώνια, μόλις είχα γυρίσει από το σούπερ μάρκετ. Και ξαφνικά άκουσα ένα με δύο μπαμ», είπε η πεθερά του θύματος.

Σήμερα κατέθεσε η σύζυγος, η 20χρονη κόρη και η νύφη του θύματος ζητώντας να δικαιωθεί ο άνθρωπός τους που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.