Τον 64χρονο που δολοφόνησε τον 39χρονο γαμπρό του στη Νίκαια σκιαγραφούν γείτονές του στην πολυκατοικία που διέμενε στη Θεσσαλονίκη, από την οποία μάλιστα του είχαν κάνει έξωση οι ιδιοκτήτες για ιδιοκατοίκηση, αλλά κι επειδή δεν πλήρωνε τα ενοίκιά του.

Οι γείτονές του τον γνώριζαν ως άνεργο, με τη συζυγό του μόνο να εργάζεται και μάλιστα τον περιγράφουν ως «τέρας ψυχραιμίας» με αφορμή ένα περιστατικό που αφορούσε στην έξωσή του από το σπίτι, σύμφωνα με μαρτυρίες σε ρεπορτάζ του ALPHA από τη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε σχετικά: Νίκαια: Μάρτυρας του φονικού το εγγόνι του δράστη - "Μαμά, βγες έξω, κάποιος κακός έχει σκοτώσει τον μπαμπά"

Όταν έφτασαν οι δικαστικοί κλητήρες για να του επιδώσουν την απόφαση και να του ζητήσουν να αποχωρήσει από το σπίτι, εκείνος τους απάντησε ότι «θα περιμένετε να σχολάσει η σύζυγός μου, θα φάμε και θα φύγουμε...».

Σημειώνεται ότι παράλληλα διερευνάται αν υπήρχε απόφαση για εγκλεισμό του σε ψυχιατρείο, αφού αν και κατείχε νόμιμα καραμπίνα, δεν είχε ανανεώσει την άδειά της, καθώς απαιτείται ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czigjod9em09)