Την ερχόμενη Τρίτη, 5 Μαρτίου, αναμένεται να απολογηθεί ο Ιρακινός που επιτέθηκε με μαχαίρι στην 22χρονη κοπέλα στην Ερμού το μεσημέρι της Παρασκευής, στέλνοντάς την στην εντατική με βαριά τραύματα.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών σήμερα, Σάββατο, το πρωί. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο σε συνδυασμό με την κατοχή και χρήση όπλου, ενώ ο ίδιος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη.

Υπενθυμίζεται πως ο Ιρακινός επιτέθηκε με μαχαίρι στη νεαρή κοπέλα, που περπατούσε για να πάει στη δουλειά της, μέρα μεσημέρι στην Ερμού, που ήταν γεμάτη από κόσμο.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, η 22χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμού».

Η ίδια δεν είναι διασωληνωμένη, βρίσκεται εκτός κινδύνου, ωστόσο τα τραύματά της από το μαχαίρι είναι σοβαρά.

Επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού: Την έσωσε το σακίδιο

Η νεαρή κοπέλα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση χθες, καθώς υπέστη ρήξη διαφράγματος και βαριά τραύματα στον πνεύμονα, ενώ έχει και ένα σπασμένο πλευρό.

Μάλιστα, όπως εκτιμούν οι γιατροί, εκείνο που την έσωσε, ήταν το σακίδιο που φορούσε στην πλάτη της και έτσι το μαχαίρι, με το οποίο της επιτέθηκε ο Ιρακινός, την βρήκε στην άκρη και δεν πήγε προς τη μεριά της καρδιάς.

Από την πλευρά του, ο δράστης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, υποστήριξε στις αρχές ότι «η κοπέλα ήταν κατάσκοπος και με παρακολουθούσε. Την μαχαίρωσα για να την αποφύγω».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czj7tp6nclh5)