Αποκαλυπτικά για το κίνητρο της στυγερής δολοφονίας στη Νίκαια είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως , καθώς ο 64χρονος δολοφόνος και αυτόχειρας που σκότωσε τον γαμπρό του είχε αφήσει σημείωμα στο αυτοκίνητό του.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τα αίτια του εγκλήματος επικεντρώνονται γύρω από τα ευρήματα στο αυτοκίνητο του δράστη και κυρίως στο σημείωμα, το οποίο ρίχνει «φως» στα κίνητρα της δολοφονίας.

Τι έγραφε το σημείωμα

«Σας γράφω όλους στα α… μου. Ό,τι έχω μέσα στο αυτοκίνητο τα αφήνω στον γαμπρό μου (σ.σ.: τον άντρα της αδελφής του). Θέλω να με θάψετε στην Κέρκυρα», γράφει το σημείωμα, δείχνοντας την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο 64χρονος.

Βασικό κίνητρο ήταν η εκδίκηση που ήθελε να πάρει από την κόρη του, την οποία θεωρούσε υπεύθυνη για τον χωρισμό του με την μητέρα της. Μάλιστα, ο δράστης δεν δίστασε να παρακολουθεί όλες τις κινήσεις της οικογένειας της κόρης του για μέρες πριν τελικά πατήσει τη σκανδάλη και αφαιρέσει τη ζωή του συζύγου της κόρης του την Παρασκευή 1 Μαρτίου. Ήθελε, όπως εκείνη «του είχε πάρει τη γυναίκα του» έτσι κι εκείνος να της πάρει τον σύζυγο.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στο αυτοκίνητο βρέθηκαν επίσης αποδείξεις από μαγαζιά φαστ φούντ και βενζινάδικα της Αττικής, τα οποία δείχνουν σε ποιες περιοχές είχε κινηθεί πριν το άγριο φονικό.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czjv9jd2nzqh)

«Δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα»

Η πεθερά του 39χρονου που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στο γκαράζ του σπιτιού του, μπροστά στα μάτια του παιδιού του, περιγράφει τον δράστη ως έναν εκδικητικό άνθρωπο.

Όπως εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», παντρεύτηκε τον 64χρονο όταν ήταν μόλις 15 ετών και από την πρώτη στιγμή υπέμενε τεράστια κακοποίηση, φυσική αλλά και ψυχολογική.

«Ήταν εκδικητικός, χειριστικός και κακοποιητικός. Δεν δούλευε, με αποτέλεσμα να δουλεύω εγώ για να μπορέσω να μεγαλώσω την κόρη μου. Δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα, φασαρίες, τσακωνόταν με τον κόσμο. Η κόρη μου δεν άντεχε την κατάσταση μέσα στο σπίτι. Τελείωσε τις σπουδές της κι ήρθε στην Αθήνα, γνώρισε τον σύζυγό της κι έκανε μια ευτυχισμένη οικογένεια», είπε.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι ο πρώην σύζυγός της τους απειλούσε και σκότωσε τον γαμπρό της για να εκδικηθεί την κόρη του.

«Μας απειλούσε. Είχαμε κάνει την καταγγελία τον 2020, αλλά δεν τον κράτησαν στο ψυχιατρείο και τον άφησαν. Για ένα διάστημα είχαμε φύγει από το σπίτι, γιατί φοβόμασταν. Όμως, τον τελευταίο καιρό είχε σταματήσει και νομίζαμε ότι είχε ηρεμήσει. Δυστυχώς, δεν ήταν έτσι, από την πρώτη στιγμή που τον χώρισα σχεδίαζε πώς θα εκδικηθεί το παιδί του», είπε.

«Μας έλεγε ότι θα χύσει αίμα στο σπίτι του παιδιού μου. Έβγαινα και κοιτούσα να δω αν είναι κάπου το αυτοκίνητό του. Πού να φανταστώ ότι θα έπαιρνε άλλο αυτοκίνητο. Σκότωσε έναν άγγελο. Αλλά και νωρίτερα να τον είχα χωρίσει, θα είχε πάρει εκδίκηση με τον πατέρα μου, τον αδελφό μου. Είχε φτάσει στο σημείο να δημοσιεύσει πλαστές φωτογραφίες της νύφης μου για εκδικητική πορνογραφία», σημείωσε.

Όλα αυτά έγιναν μπροστά στο μόλις τεσσάρων ετών εγγονάκι του, χωρίς ούτε καν να λογαριάζει το κακό που προκαλούσε στην ψυχούλα του. «Τα είδε όλα το πουλάκι μου. Ρωτάει πότε θα γυρίσει ο μπαμπάς του και του λέμε ότι δε θα γυρίσει. Διέλυσε το σπίτι του παιδιού του, στέρησε από την οικογένειά του έναν άγγελο», ανέφερε η πρώην σύζυγος του δράστη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czkvia3abgsh)