Σοβαρά προβλήματα προκλήθηκαν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος από την κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες ώρες τη χώρα.

Από τις περιοχές που επλήγησαν ιδιαίτερα είναι αυτές της Δυτικής Ελλάδος, αλλά και της Πιερίας και της Θεσσαλίας, με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία να βγάζει νέο Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού.

Στην Πιερία η κακοκαιρία προκάλεσε προβλήματα ειδικότερα στον Δήμο Δίου-Ολύμπου το βράδυ της Δευτέρας. Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους, καθώς σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία σε μια περιοχή από την Κονταριώτισσα έως την Καρίτσα κινητοποιήθηκαν συνεργεία της υπηρεσίας, αλλά και μηχανήματα έργου για να παράσχουν βοήθεια στους οδηγούς των ακινητοποιημένων οχημάτων.

@ziogan23

Καταστροφές Πιερία τώρα!!! 15 πόντους χαλάζι στα αυτοκίνητα παραγωγές καταστράφηκαν κτηνοτρόφοι στο χάος Σπίτια πλημμύρισαν Δρόμοι κόπηκαν σαν καρπούζια !!!! Ελλάδα 2.0 mpesfypgamw fyp

♬ πρωτότυπος ήχος - Ziogan23


Λόγω της έντονης βροχόπτωσης, με δυσκολίες διεξάγεται η κυκλοφορία στον δρόμο Κατερίνης-Δίου και Κατερίνης-Αγίου Δημητρίου.



Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και στα Τρίκαλα, αφού, σύμφωνα με το trikalavoice.gr, το απόγευμα της Δευτέρας ισχυρή καιταιγίδα σάρωσε την πόλη των Τρικάλων, μετατρέποντας τους δρόμους σε χειμάρρους, ενώ κατά διαστήματα έπεσε και χαλάζι.

Χείμαρροι οι δρόμοι των Τρικάλων
trikala-kakokairia11

trikala-kakokairia222

trikala-kakokairia3333


Τέλος, την ίδια ώρα προκλήθηκαν προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση και στην Ε.Ο. Τρικάλων - Ιωαννίνων, και συγκεκριμένα από τον υποσταθμό της ΔΕΔΔΗΕ έως και το Μουργκάνι. Σύμφωνα με το kalabakacity.gr, χώματα από τις εργασίες του Ε65 βγήκαν στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα η κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται με δυσκολία. 

ioannina

Οι εργασίες αποκατάστασης από τον Δήμο Μετεώρων και την εταιρεία με μηχανήματά της ξεκίνησαν άμεσα, ενώ στο σημείο έσπευσαν και περιπολικά του Α.Τ. Μετεώρων, προκειμένου να διευθετήσουν την κυκλοφορία.