Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 34χρονος που ξυλοκόπησε τη συζύγό του στο Αργος. Σημειώνεται πως ο άνδρας πέρασε το πρωί της Τρίτης, 5 Μαρτίου, την πόρτα του εισαγγελέα στο Δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου, για να απολογηθεί για την άγρια επίθεση στη σύζυγό του.

argos001
argos002
argos003
argos004

Υπενθυμίζεται ότι ο 34χρονος δράστης, αφού προκάλεσε επικίνδυνες σωματικές βλάβες στη σύζυγό του χτυπώντας την με σίδερο, την περιέλουσε με χλωρίνη. Στη συνέχεια, την μετέφερε στο Τ.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης.

ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ Ο 34ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΧΤΗΠΗΣΕ ΑΓΡΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ 5/3/2024



Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 34χρονος προκάλεσε μεθοδευμένα έντονο σωματικό πόνο και σωματική εξάντληση, προκαλώντας επικίνδυνες σωματικές βλάβες, ενώ προέβη και σε γενετήσιες πράξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα από το Άργος κατέρρευσε και τότε ο δράστης, ζήτησε τη βοήθεια φιλικού του προσώπου και μετέφερε τη σύζυγο και μητέρα των δύο μικρών παιδιών του, στο νοσοκομείο. Εκεί η γυναίκα περιέγραψε στους γιατρούς τα όσα τραγικά βίωσε και κλήθηκε η αστυνομία. Η 32χρονη παρέμεινε στο νοσοκομείο για εξετάσεις μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, οπότε και έλαβε εξιτήριο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czl60g97f20x)