Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον ξυλοδαρμό γυναίκας στο Άργος από το σύζυγό της, ο οποίος κατηγορείται ότι την χτύπησε με σίδερο ατμού και την περιέλουσε με χλωρίνη μέσα στο σπίτι τους. Η γυναίκα φέρει σοβαρά τραύματα και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο της Τρίπολης.

Προκλητικός ο 34χρονος σύζυγος

Ο 34χρονος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Τριπόλεως μετά την καταγγελία της άτυχης γυναίκας, παραμένει προκλητικός στις δηλώσεις του και αναμένεται να απολογηθεί σήμερα στον εισαγγελέα, ενώ χθες οδηγήθηκε στον ανακριτή.

Ο ίδιος φανερά συγχυσμένος μίλησε μέσα από τα κρατητήρια στο MEGA αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Αγαπώ όλες τις γυναίκες του κόσμου. Δεν ξέρω για ποιον λόγο έγινε. Γυναίκες, ζητώ να στολίζετε τον κόσμο, όχι να τον ασχημαίνετε και σας λατρεύουμε γιατί και εμείς βγήκαμε από γυναίκα και η γυναίκα βγήκε από γυναίκα. Εγώ γάλα έριξα. Αυτή λέει χλωρίνη. Έχω δώσει εντολή να κλειστεί το σπίτι με λουκέτα, να μην κάνει παρέμβαση κανένας. Υπάρχει κάποιο αποδεικτικό, επίσημο στοιχείο; Αίματος στο σίδερο;».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czl5zxqclgz5)
Στη συνέχεια, ο άντρας, ο οποίος φέρεται να είναι χρήστης ναρκωτικών, προκάλεσε ακόμα μια φορά, επιρρίπτοντας ευθύνες για τον ξυλοδαρμό στη σύζυγό του και στα όσα εκείνη έκανε. Όπως είπε: «Τσακωθήκαμε. Συγγνώμη λέω, συγγνώμη, βέβαια λέω συγγνώμη σε όλες τις γυναίκες του κόσμου και στη γυναίκα μου. Δεν έχω κάνει κάτι, ήταν οι πράξεις της που την τιμωρήσανε. Εγώ έφυγα τρεις εκείνο το βράδυ, τέσσερις, να πάω να λύσω έναν λογαριασμό τον οποίο δεν έλυσα ποτέ».

Ο 34χρονος παραδέχεται ότι μετέφερε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο γιατί ήταν χτυπημένη, αλλά όχι ότι την χτύπησε ο ίδιος, αφού όπως είπε: «Στο νοσοκομείο γιατί την πήγα; Γιατί ήταν χτυπημένη».

Σοκάρει η 32χρονη: «''Θα χύσεις αίμα..'', μου έλεγε»

Την ίδια ώρα, σοκάρουν οι αποκαλύψεις της άτυχης γυναίκας για τα όσα έζησε στα χέρια του συζύγου της. Μιλώντας στο Star ανέφερε μεταξύ άλλων: «Μου λέει “σήκω, προχώρα στο μπάνιο, αυτό το μπάνιο θα το θυμάσαι μια ζωή και εκεί θα χύσεις αίμα”».

argos022

Η 32χρονη συνέχισε την περιγραφή της λέγοντας: «Μου είχε πετάξει όλα τα υγρά μέσα στο μπάνιο, χλωρίνη, είχε πάρει το μαχαίρι μαζί του, είχε πάρει μαξιλαροθήκη και το έβαλε στην τουαλέτα και τη βούτηξε μέσα και μου την έβαλε στο στόμα. Μου έβαλε και το κεφάλι στην τουαλέτα, μετά μου έβαλε τη μαξιλαροθήκη στον λαιμό, με έπνιγε, μου είχε βάλει και το μαχαίρι στον λαιμό, μου τράβαγε τα μαλλιά, με κοπάναγε στον καθρέπτη..». Σύμφωνα με όσα είπε στο Star, ο σύζυγός της τη χτύπησε με το σίδερο στο πρόσωπο, την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει και την κακοποίησε σεξουαλικά με το κινητό της, το οποίο το είχε σπάσει λίγο νωρίτερα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czl60g97f20x)
Ο εφιάλτης δεν είχε τέλος, με την άτυχη γυναίκα να προσθέτει: «Μετά μου έβαλε τη λωρίδα του παντελονιού στον λαιμό… Μου είπε “θα σε σκοτώσω!”. Πήρε το σίδερο και μου το κοπάνησε στο πρόσωπο. Το ψωμί το βούτηξε σε νερό με χλωρίνη, μου το πέταξε στο πρόσωπο. Μου το έβαλε και κάτω… Μετά με έπλυνε να μην πάθω εγκαύματα. “Πλύσου γρήγορα, μην καείς. Το μυαλό σου δε θα το πειράξω, γιατί το θέλω για τα παιδιά μου. Θα σου πειράξω τα μάτια”, μου είπε».


Ο 34χρονος κακοποιούσε συστηματικά τη σύζυγό του

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που η γυναίκα έζησε τέτοια περιστατικά, καθώς ο δράστης ήταν γενικότερα κακοποιητικός απέναντί της. Αποκορύφωμα της κακοποιητικής συμπεριφοράς ήταν το περιστατικό που σημειώθηκε την 1η Μαρτίου στο σπίτι τους.

Μετά το αποτρόπαιο περιστατικό, η 32χρονη έφυγε από το Άργος και βρίσκεται σε προστατευμένο περιβάλλον.