Νέα στοιχεία στην υπόθεση της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι έρχονται στο «φως» από τον από τον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη.

Συγκεκριμένα, καλεσμένος στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Γιώργος Τσούκαλης αναφέρθηκε στην αινιγματική ανάρτηση που έκανε στα social media, η οποία και συζητήθηκε πολύ έντονα, αφού ο ίδιος άφησε να εννοηθεί ότι κάποιος δεν λέει την αλήθεια για την πολύκροτη υπόθεση, κάποιος γνωρίζει πράγματα τα οποία δεν λέει.

Η ανάρτηση του Γιώργου Τσούκαλη για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι

«Καλό μήνα από το Μεσολόγγι… ο βάλτος κρύβει πολλά ακόμη μυστικά… κάποιος μου λέει ψέματα και θα εκτεθεί στο τέλος!!!», έγραψε συγκεκριμένα ο κ. Τσούκαλης.

Τσούκαλης: Οικονομικά κίνητρα πίσω από τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι - Ανοιχτό το ενδεχόμενο αρχαιοκαπηλίας

Χωρίς να θέλει να πει περισσότερα, ο Γιώργος Τσούκαλης έκανε λόγο στον αέρα της εκπομπής για οικονομικά κίνητρα πίσω από τη δολοφονία του Μπάμπη, αφού δεν δικαιολογούνται με κάποιον τρόπο τα 17.000 ευρώ που χρωστούσε στον Μπάμπη ο προφυλακισμένος κρεοπώλης.

Όταν η Ζήνα Κουτσελίνη τον ρώτησε αν υπάρχει αρχαιοκαπηλία στην υπόθεση, εκείνος είπε ότι υπάρχει κι αυτό «μεταξύ άλλων», αλλά έστρεψε ξανά το μικροσκόπιο στον άνθρωπο που ξέρει πολλά, αλλά επιλέγει να μη μιλά και να αποκρύπτει την αλήθεια.

Υπενθυμίζεται ότι τον ιδιωτικό ερευνητή τον έχει προσλάβει η οικογένεια Κούτσικου για να ρίξει «φως» στην υπόθεση. «Ούτε η οικογένεια ούτε εγώ πρόκειται να σταματήσουμε μέχρι να βγει η αλήθεια», λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ο 50χρονος κρεοπώλης έχει ήδη προφυλακιστεί, ωστόσο δεν έχει παραδεχθεί τίποτα και δεν αποδέχεται τις κατηγορίες.