Στο Άργος, σημειώθηκε ένα ακόμη περιστατικό κακοποίησης, με αφορμή μία προσπέραση η οποία κατέληξε σε βίαιο διαπληκτισμό μεταξύ οδηγών οχημάτων το απόγευμα της Κυριακής (03/03/2024).

Διαβάστε επίσης: Άργος: Σοκάρει η περιγραφή της Ελένης για την κακοποίησή της - "Με κλείδωνε στο σπίτι και με χτυπούσε"

«Αυτός ήταν γύρω στα 100 μέτρα πίσω μας. Βγάζουμε φλας να κάνουμε προσπέραση και ξαφνικά είναι δίπλα μας και πατάει κόρνα. Ακυρώσαμε την προσπέραση, πατήσαμε φρένο και μπαίνουμε πίσω από το όχημα. Κάνουμε προσπέραση, σταματήσαμε στο στοπ, κάνει στο πλάι αυτός, περνάει από δίπλα μας και του λέμε “τι θα κάνεις; Θα μας σκοτώσεις;”», είπε η οδηγός του οχήματος.

Στη συνέχεια ο 45χρονος οδηγός του οχήματος τους έκανε προσπέραση και τους έκλεισε τον δρόμο. Στη συνέχεια, όπως ισχυρίζονται η οδηγός και η συνοδηγός, κατέβηκε από το όχημά του κρατώντας στα χέρια με ένα κλομπ.

«Με χτύπησε. Δεν με χτύπησε με ροπαλιές, ήξερε να μην αφήσει σημάδι. Το ρόπαλο το έμπηξε στην κοιλιά και με χτύπησε στο στήθος», είπε η συνοδηγός.

Όπως είπε η ίδια, μετά την επίθεση ο 45χρονος οδηγός της είπε «έχε χάρη που ξέρω τον πατέρα σου, αλλιώς θα σε… εδώ».

«Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος, γιατί έχουμε μάθει και από άλλους ότι έχει επιτεθεί σε άλλους», είπε η καταγγέλουσα.

Ο 45χρονος κατηγορούμενος συνελήφθη από τις Αρχές και στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Όπως δήλωσε στο MEGA ο Θέμης Πλακοκέφαλος, δικηγόρος του κατηγορούμενου, ο 45χρονος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Προσπέραση στο Άργος: «Με έβρισε και μου ευχόταν να πεθάνω», ισχυρίζεται ο 45χρονος οδηγός για τη συνοδηγό του άλλου οχήματος

Ο 45χρονος οδηγός ισχυρίστηκε πως πρώτα η συνοδηγός του άλλου οχήματος επιχείρησε να του επιτεθεί και ότι τον έβρισε.

«Το επεισόδιο έλαβε χώρα όταν πήγα να κάνω μια προσπέραση. Μια κυρία που οδηγούσε πιο μπροστά δεν με είχε δει, παρότι είχα βγάλει φλας. Βγήκε να προσπεράσει, εγώ ανοίχτηκα τέρμα αριστερά, βγήκα σχεδόν έξω από τον δρόμο, κόρναρα. Σταμάτησα λίγο πιο πέρα γιατί ταράχτηκα. Κόντεψα να πέσω πάνω στα κυπαρίσσια».

«Πέρασε δίπλα μου με έβρισε. Μου λέει «Άντε γ… μ… » και σταμάτησε δεξιά και σταμάτησα δίπλα της γιατί γνωρίζω τον πατέρα τους και τον εκτιμώ. Κατέβηκε η συνοδηγός κάτω, δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της. Έκανε δυο βήματα και έπεφτε κάτω. Κατέβηκα κάτω και λέω «που πας να μπλέξεις; Ξανά μπες μέσα να φύγουμε ». Μου κάνει επίθεση να με χτυπήσει. Της απλώνω το χέρι μου, την κρατάω πιο μακριά. Ξανά πέφτει μόνη της».

 «Τα έχασα. Δεν έχω κάνει κάτι για να κρυφτώ. Δεν έχω ξανά δει τέτοια έπαρση σε άνθρωπο. Μόλις μπήκα μέσα στο αμάξι να φύγω μου ευχόταν να πεθάνω, να τρακάρω στο δρόμο».