Σοκάρει περιγράφοντας τα όσα έζησε η 32χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα άγριας κακοποίησης από τον σύζυγό της στο Άργος.

«Με χτύπησε, με κλώτσαγε, μου τράβαγε τα μαλλιά. Μου έπιανε το κεφάλι, με κοπάναγε στο τζάμι. Με χτύπαγε με το μαχαίρι στα πόδια. Το σίδερο που σιδερώνουμε στο πρόσωπό μου. Χλωρίνη και στο πρόσωπο και με έλουσε για να μην πάθω εγκαύματα». Τα σημάδια στο σώμα της και οι μελανιές φανερώνουν τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του συζύγου της, ο οποίος της έλεγε μεταξύ άλλων: «Θα σε σκοτώσω!».

Μιλώντας ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας στο Mega για το εν λόγω περιστατικό σημειώνει: «Μιλάμε για έναν πάρα πολύ σοβαρό κακοποιητή, ένα ανθρώπινο κτήνος. Aπό θαύμα ζει (σ.σ. η γυναίκα). Για να μην ξεφτιλιστεί στην κοινωνία, την πήγε 35 χλμ. μακριά στην Τρίπολη, γιατί ήξερε ότι μπορεί να πεθάνει».

Ο Σταύρος Μπαλάσκας συνεχίζει λέγοντας: «Οι γιατροί είδαν την κατάσταση της κοπέλας, ειδοποίησαν την Αστυνομία. Αυτή ξέσπασε σε κλάματα και είπε ''δεν αντέχω άλλο, θα με σκοτώσει''. Τον συνέλαβαν και έγινε όλη η διαδικασία. Ένα τομάρι ολκής είναι». Όπως τόνισε, η χλωρίνη ίσως χρησιμοποιήθηκε προκειμένου να σβήσει το DNA του από το θύμα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czmdqrr6fe3l)
Τέλος, από την πλευρά της, η ψυχολόγος Στέλλα Αργυρίου επισημαίνει: «Βλέπετε ότι πολλές γυναίκες, ενώ κακοποιούνται, μπαίνουν στη διαδικασία να συγχωρήσουν ξανά και ξανά. Δημιουργούνται χειριστικές και τοξικές σχέσεις και νιώθει η γυναίκα ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Η βία μεταφέρεται διαγενεακά».