Στο Γηροκομείο Αθηνών βρίσκεται η Καλή Καλό το τελευταίο διάστημα. Η καταξιωμένη ηθοποιός είναι 98 χρόνων και ζει πλέον στο γηροκομείο με οικονομική βοήθεια από το ΣΕΗ. Την αποκάλυψη έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως σαν την Καλή Καλό υπάρχουν και άλλοι ηθοποιοί, που δεν έχουν συγγενείς και κάποιον να τους φροντίσει.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στιγμές» και αναφέρθηκε στη στήριξη που χρειάζονται μεγάλα ονόματα του ελληνικού θεάτρου, τα οποία βρίσκονται σήμερα σε δύσκολη θέση. «Ένα σπουδαίο όνομα του παρελθόντος είναι η Καλή Καλό. Είναι 98 ετών αυτή τη στιγμή, έχει περάσει μια ζωή με θέατρα δικά της και σχολεία δικά της, μια ζωή πολυτάραχη και αυτή τη στιγμή έμεινε μια γηραιά κυρία με μια μικρή σύνταξη και τη βοηθάμε. Είναι στο Γηροκομείο Αθηνών, αλλά δεν είναι καλά πια. Και άλλοι παλιοί ηθοποιοί είναι έτσι, έχουν μείνει χωρίς κανένα συγγενή» αποκάλυψε.

Διαβάστε ακόμα: Σπύρος Μπιμπίλας: "Είχε πολυτάραχη ζωή και τώρα είναι στο γηροκομείο" – Η αποκάλυψη για διάσημη Ελληνίδα ηθοποιό

Και συνέχισε: «Πολλοί βγαίνουν και κάνουν σκωπτικά σχόλια ότι “ο Μπιμπίλας πηγαίνει στις κηδείες”. Έχω πάει σε κηδείες ηθοποιών, που είμαι μόνο εγώ, μία κυρία από την πολυκατοικία κι ένας τυχαίος. Κανένας άλλος, διότι δεν υπάρχει κανείς που να ενδιαφέρεται για την περίπτωση αυτή του μοναχικού ανθρώπου. Μιλώ για ηθοποιούς που έπαιξαν στο σινεμά και κάποτε είχαν λεφτά».