Ο 34χρονος που ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του στο Άργος και στη συνέχεια την περιέλουσε με χλωρίνη, απέδωσε τις πράξεις του στην υποψία ότι η γυναίκα του είχε εξωσυζυγική σχέση, καθώς είχε στην κατοχή της ένα μονόπετρο.

"Νόμιζα ότι είχε εξωσυζυγική σχέση μόλις είδα το μονόπετρο", ισχυρίζεται ο 34χρονος που ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του και την περιέλουσε με χλωρίνη

Στην κατάθεσή του ο 34χρονος δράστης ανέφερε σύμφωνα με τον Alpha: «Είδα ένα μονόπετρο στη σύζυγό μου και τη ρώτησα πού το βρήκε. Έπιασα δουλειά απέναντι από το μαγαζί για να παρατηρώ τον άνδρα. Έβλεπα σούρτα-φέρτα παρουσία των παιδιών μου και της συζύγου μου με αυτόν. Η (…) έστελνε τη γυναίκα να ψωνίζει για να ξεφτιλίζει τον (…), για να δώσει τα χαιρετίσματα. Στην αρχή νόμιζα ότι είχε σχέση με τη γυναίκα μου. Μετά έμαθα ότι είχε σχέση με τη (…). Έμαθα ότι ο (…) πίεζε τη (…) και την (…) για να πηγαίνουν να τον βλέπουν. Νόμιζα ότι η γυναίκα μου είχε εξωσυζυγική σχέση, μιας και είχε το μονόπετρο».

Ο 34χρονος, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστεός την Τρίτη (5/3), πρόσθεσε: «Είπα στον πατέρα της γυναίκας μου ότι της απαγορεύω τα social media γιατί τσιλιμπουρδίζει με την αδερφή της».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czmpyz4zbd8h)

"Τη χτύπησα 4-5 χαστούκια… Δεν την ακούμπησα ούτε με σίδερο ούτε με χλωρίνη"

Σύμφωνα με τον ίδιο, όλα ξεκίνησαν όταν ο ίδιος επέμενε να μάθει την αλήθεια, καθώς πίστευε πως η σύζυγός του του κρύβει πράγματα: «Της είπα ότι μου κρύβει κάτι μεγάλο. Ήρθαμε σε σύγκρουση, μου έλεγε ότι είμαι τρελός και ότι τη ζηλεύω. Άρχισε να θολώνει το μυαλό μου. Η γυναίκα μου ήταν στο μπάνιο, μπήκα μέσα, θόλωσα, της είπα ότι με κοροϊδεύει, εκεί ξέφυγα. Τη χτύπησα 4-5 χαστούκια, μετά κάπως την έπιασα και πέσαμε κάτω. Άρχισε να οδύρεται ότι δεν μου κρύβει τίποτα. Δεν την ακούμπησα με κανένα άλλο αντικείμενο, ούτε με χλωρίνη ούτε με καθαριστικά ούτε με σίδερο».

«Εγώ είμαι λάτρης του γυνακείου φύλου, με θέλουν όλες οι γυναίκες. Προσβλήθηκα και τη ρώτησα τι μου κρύβει. Μου είπε ότι η (…) διατηρούσε κρυφή σχέση», συμπλήρωσε.