Η βόλτα κατέληξε σε εφιάλτη για μία ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία δέχτηκε επίθεση από 4-5 σκυλιά μέσα στο χωριό της Ελάτειας στη Φθιώτιδα.

Η άτυχη γυναίκα είχε βγει γύρω στις 7 το απόγευμα, με μια φίλη της για τον καθιερωμένο περίπατο, όταν αδέσποτα σκυλιά της επιτέθηκαν ρίχνοντάς την στο έδαφος. Δύο περίοικοι άκουσαν τις φωνές των δύο γυναικών και βλέποντας τη σκηνή, έσπευσαν να τη βοηθήσουν, απομακρύνοντας τα σκυλιά και προσπαθώντας να την σηκώσουν.

Η 90χρονη από την πτώση αισθανόταν ότι πονούσε και με τη μέριμνα των δικών της ανθρώπων διακομίστηκε γρήγορα στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς, καθώς το ασθενοφόρο εκείνη την ώρα ήταν σε άλλη διακομιδή και θα καθυστερούσε.

Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι είχε σπάσει το ισχίο της και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργείο.

Σύμφωνα με τους συγγενείς της ηλικιωμένης έχει ενημερωθεί ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας. Αυτό που ζητάνε οι ίδιοι, αλλά και οι κάτοικοι του χωριού είναι να βοηθήσουν όλοι στη σωστή διαχείριση των αδέσποτων, ενώ κρίνουν αναγκαία την απομάκρυνση από κατοικημένες περιοχές όσων εξ αυτών εκδηλώνουν επιθετική συμπεριφορά, ώστε να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.