Για τον Γολγοθά που περνούσε από τα 14 χρόνια της, όταν και ξεκίνησε ο πατριός της  να την βιάζει μίλησε η 25χρονη σήμερα κοπέλα από την Αίγινα. Η 25χρονη αποκάλυψε το ρόλο της μητέρας της, της 50χρονης συντρόφου του 36χρονου δράστη μιλώντας στo ERTNews. Η 25χρονη κοπέλα, ανέφερε πως η μητέρα της δεν γνώριζε τίποτε και πως ό,τι έκανε ο φερόμενος ως δράστης το έκανε κρυφά.

Όπως είπε συγκεκριμένα στον ρεπόρτερ του ERTNews «η μητέρα μου δεν είχε γνώση για όλα αυτά. Δεν ήξερε τίποτα. Αυτός ό,τι έκανε το έκανε κρυφά. Ήταν επίμονος και ζηλιάρης κάθε φορά που με έβλεπε να βγαίνω με παρέα και η μητέρα μου του πετούσε “σπόντες” για να καταλάβει γιατί είναι έτσι. Εγώ δεν της είχα μιλήσει γιατί δεν ήθελα να τη στεναχωρήσω. Η μητέρα μου, πάντως, δεν γνώριζε τίποτα και δεν ξέρω καν αν το έχει μάθει γιατί έχω να τους δω από την Τρίτη το πρωί.

Διαβάστε επίσης: Σοκ και αποκαλύψεις στην Αίγινα: Από το 2013 ο Αλβανός πατριός βίαζε τη θετή του κόρη - Την απειλούσε με δημοσίευση βίντεο στα social media

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κώστα Στάμου στο ert.gr το κουβάρι της συγκεκριμένης υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης. Ο φερόμενος ως δράστης, αλβανικής υπηκοότητας, βίασε την 25χρονη σήμερα κοπέλα, η οποία αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της, να μιλήσει σε μια κοινωνική λειτουργό για όσα περνούσε και στη συνέχεια να καταγγείλει τον σύντροφο της 50χρονης μητέρας στην αστυνομία.

Αίγινα: Ο εφιάλτης για την 25χρονη ξεκίνησε από το 2013

Το θύμα αποκάλυψε πως ο εφιάλτης του ξεκίνησε το 2013, όταν ο σύντροφος της μητέρας της άρχισε να ασελγεί επανειλημμένα σε βάρος της. Με την ενηλικίωσή της ο φερόμενος ως δράστης, τη βίασε κατ εξακολούθηση, ενώ παράλληλα βιντεοσκοπούσε τις χυδαίες πράξεις του, απειλώντας το κορίτσι πως αν μιλήσει για όσα περνούσε στα χέρια του θα ανεβάσει τα επίμαχα βίντεο στο διαδίκτυο.

Όπως καταγγέλλει η 25χρονη, κάθε φορά που την κακοποιούσε σεξουαλικά, ο 36χρονος έκανε χρήση ναρκωτικών, ενώ κάποιες φορές της έδινε χρήματα ή δώρα προκειμένου να εξαγοράζει τη σιωπή της.

Μετά την καταγγελία σε βάρος του, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά πέρασαν χειροπέδες στον 36χρονο, ενώ από έφοδο που πραγματοποίησαν στο διαμέρισμά του στο νησί της Αίγινας, εντόπισαν 1,5 κιλό κάνναβης, ένα αεροβόλο πιστόλι, τέσσερα μαχαίρια, 18.000 ευρώ, καθώς και ένα εσώρουχο του θύματος, το οποίο αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή. Ο ίδιος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα τη Δευτέρα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czngl6xafyc9)