Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 47χρονος γιατρός που κατηγορείται ότι ασέλγησε στην 4χρονη κόρη του στη Λάρισα, με τον ίδιο να μην παραδέχεται τίποτε απ' όσα του καταλογίζουν.

Οι ύποπτες κινήσεις και η ανάρμοστη συμπεριφορά του είχαν προβληματίσει τους κατοίκους στο Στόμιο της Λάρισας. Μία ανώνυμη καταγγελία έφτασε στο Χαμόγελο του Παιδιού και από εκεί οι Αρχές άρχισαν να διερευνούν αν ο πατέρας ασελγούσε στο 4χρονο παιδί του.

«Το παιδί δεν μπορεί να τα φαντάστηκε όλα αυτά, να τα έβγαλε από το μυαλό του. Δεν πέσαμε από τα σύννεφα, είχε περίεργη συμπεριφορά. Θέλω να προστατεύσω το παιδί μου και θα προβώ σε κάθε νόμιμη διαδικασία για να το κάνω αυτό. Το παιδί τώρα βρίσκεται μαζί μου και είναι ασφαλές. Τον λόγο έχει τώρα η Δικαιοσύνη. Αυτός προφυλακίστηκε και καλώς βρίσκεται εκεί που βρίσκεται», ανέφερε η μητέρα του 4χρονου.

Το 4χρονο κοριτσάκι εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο και εκεί αποκαλύφθηκε η φρίκη που ζούσε όσο βρισκόταν στα χέρια του μπαμπά της. Μίλησε για τις ασελγείς πράξεις που την έβαζε να κάνει, με τον 47χρονο να αρνείται τα πάντα.

Λάρισα: Η προβληματική συμπεριφορά του 47χρονου στη σύζυγο και στην 4χρονη κόρη του: "Αυτά που ακούμε για γυναικοκτονίες στην τηλεόραση θα συμβούν δίπλα μας"

Η κάμερα του LIVE NEWS και ο Άγγελος Λαμπίδης βρέθηκαν στο χωριό που ζούσε ο 47χρονος. Εκεί, με τις μαρτυρίες των κατοίκων, αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι. Η συμπεριφορά του απέναντι στην 4χρονη κόρη του ήταν κάτι που τους προβλημάτιζε. Τον είχαν δει μέσα στον χειμώνα να βγάζει τα ρούχα του παιδιού και να το κάνει μπάνιο έξω στην παιδική χαρά με το λάστιχο.

«Ο κύριος πήρε ένα μπουκάλι σαπούνι που πλένουμε τα πιάτα και έβαλε στο παιδί του στο κεφάλι και πήρε το λάστιχο από την παιδική χαρά και το έλουσε Οκτώβριο μήνα. Εκεί μου κίνησε την περιέργεια ότι ο άνθρωπος δεν στέκει, έχει κάποιο θέμα», είπε ο Νικόλαος Σαμαράς, πρόεδρος τοπικής κοινότητας Στόμιου.

Όλοι μιλάνε για έναν άνθρωπο κακοποιητικό. Καταγγέλλουν πως χτυπούσε τη σύζυγό του και ζούσαν με τον φόβο ότι θα συμβεί το κακό.

«Πρόκειται για έναν άνθρωπο με παραβατική συμπεριφορά απέναντι σε όλους. Είναι κοινό μυστικό ο τρόπος που φερόταν στη γυναίκα του, υπάρχουν περιστατικά που έγιναν δημόσια. Μέχρι και με κλοτσιά την έβγαλε έξω από το σπίτι με αίματα στο πρόσωπο. Όλοι λέγανε ότι κάποια στιγμή αυτά που ακούμε στην τηλεόραση για τις γυναικοκτονίες θα συμβούν και δίπλα μας», αναφέρει μαρτυρία.

Η γυναίκα του ζήτησε διαζύγιο για να γλιτώσει. Τότε άρχισαν τα προβλήματα με την επιμέλεια του παιδιού.

"Γνώριμος στις Αρχές ο 47χρονος, κυνηγούσε παιδιά και επιτέθηκε σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας"

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο 47χρονος δημιουργούσε εντάσεις και φασαρίες στο χωριό. Ήταν γνώριμος των Αρχών και συχνά, σύμφωνα με μαρτυρίες, περνούσε Αυτόφωρο.

«Κυνηγούσε παιδιά ανήλικα, τον ενοχλούσαν τα πάντα. Μας κυνηγούσε με το μαχαίρι. Περιμέναμε ότι θα κάνει κάτι κακό», αναφέρουν μάρτυρες.

«Επιτέθηκε σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, η διέξοδός του ήταν να επιτίθεται. Αμέτρητες φορές ήρθε η Αστυνομία και τον συνέλαβαν, τον πήρανε μέσα. Κάθε φορά κάτι γινόταν με τον γιατρό».

Παρ’ όλα αυτά, ο 47χρονος κατηγορούμενος κυκλοφορούσε ανενόχλητος.

«Ασκούσε κανονικά το επάγγελμα του γιατρού. Είχε βγει 1-2 φορές γυμνός έξω, φώναζε, χωρίς μπλούζα με το εσώρουχο. Τον είχαν δει και με όπλο, τον είχαν δει και με μαχαίρι», ανέφερε κάτοικος του χωριού.

«Είναι κοινό μυστικό ότι ο άνθρωπος αυτός ήταν εκτός ελέγχου. Έχει τύχει και στο χωριό που έμενε να βγει και να απειλήσει τα παιδιά επειδή τον ενοχλούσε η φασαρία και βγήκε με ξύλα να τα χτυπήσει. Καλέσανε οι γονείς την Αστυνομία, ήταν ευέξαπτος άνθρωπος», αναφέρει μαρτυρία.

Η ιατροδικαστική έκθεση θα ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση, με το ανήλικο κοριτσάκι να παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο.