Mέχρι και σε χρήση drone προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ για την παρακολούθηση της εγκληματικής οργάνωσης στον Ασπρόπυργο που νόθευε καύσιμα και ποτά.

Η παρακολούθηση ήταν στενή και προηγήθηκε αρκετές ημέρες των συλλήψεων των μελών της σπείρας και οι αστυνομικοί εξετάζουν αν αφανείς πρωταγωνιστές της εγκληματικής οργάνωσης είναι συγγενικά πρόσωπα, ηγετικού μέλους της Greek Mafia, που δολοφονήθηκε τον Μάιο του 2022 στα Σκούρτα Βοιωτίας.

Ο χώρος στάθμευσης φορτηγών στην οδό Μεγαρίδος στον Ασπρόπυργο, που γίνονταν οι μεταγγίσεις των χημικών διαλυτών - και ελέγχθηκε στο πλαίσιο της έρευνας- σχετιζόταν στο παρελθόν με τους συγγενείς του μέλους της Greek Mafia.

Μάλιστα, μετά τη δολοφονία του αυτός ο χώρος είχε γίνει στόχος της μαφίας των τσιγάρων, που κρύβονταν πίσω από την εγκληματική ενέργεια. Τότε, οι 4 δράστες με πολεμικά καλάσνικοφ είχαν κάψει και δύο φορτηγά που περιείχαν μηχανήματα παρασκευής λαθραίων τσιγάρων.

Πρόκειται για χώρο στάθμευσης οχημάτων στην οδό Μεγαρίδος στο Ασπρόπυργο, στον οποίο το κύκλωμα με τους χημικούς διαλύτες έκανε μεταγγίσεις και φορτώσεις.

Δείτε τις εικόνες drone της ΕΛ.ΑΣ