Επίθεση από κουκουλοφόρους, μπροστά στον κινηματογράφο «Ολύμπιον», δέχθηκε ένας αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, κουκουλοφόροι χτύπησαν με κράνος στο πρόσωπο έναν αστυνομικό.

*Διαβάστε εδώ: Θεσσαλονίκη: "Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν" - Το ξέσπασμα της κόρης του αστυνομικού που τραυματίστηκε όταν προστάτευε τον Στέφανο Κασσελάκη

Οι δράστες της επίθεσης είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, ενώ κατάφεραν να αρπάξουν το πηλίκιο του άνδρα της ΕΛ.ΑΣ.


«Μην τρομάξεις, με έχουν χτυπήσει με κράνος στο κεφάλι»

«Ενημερώθηκα πολύ πριν βγει στη δημοσιότητα η υπόθεση. Με κάλεσε αμέσως, για να μην τρομάξω. Ήταν ένα δυνατό χτύπημα, ήδη τραντάζομαι κάθε φορά που παίζει το βίντεο», είπε αποκλειστικά στο MEGA η κόρη του αστυνομικού, Ειρήνη Τυρίτη.

Όπως αναφέρει η ίδια, παρόμοιο περιστατικό δεν έχει τύχει ξανά στον πατέρα της στα 34 χρόνια της καριέρας του.

«Με κάλεσε απευθείας. "Μην τρομάξεις, με έχουν χτυπήσει με κράνος στο κεφάλι. Πρόσεχε, έχουν τα στοιχεία μου, μου πήραν το πηλίκιο". Γιατί φοβόμαστε εμείς; Αυτή ήταν η πυροδότηση που πήρα από τον πατέρα μου, ότι "φοβάμαι εγώ, ένας ευυπόληπτος, νομοταγής πολίτης, για κάποιον που παραβατεί;". Είναι η μειοψηφία στη χώρα μου και μένει ατιμώρητος;», είπε για τον δράστη της επίθεσης.

«Αυτό συμβαίνει σε κάθε μικρή γειτονιά, όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη. Ο κάθε πολίτης φοβάται να πάει στο δικαστήριο μάρτυρας, γιατί φοβάται τις αντιδράσεις σε βάρος του», πρόσθεσε.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο 424 ΓΣΝΕ, με την κόρη του να διαβεβαιώνει πως είναι καλά στην υγεία του, ενώ οι δράστες της επίθεσης δεν έχουν συλληφθεί.