Σοκάρει η περιγραφή της 36χρονης η οποία έπεσε θύμα ληστείας και απόπειρας βιασμού μέσα στο σπίτι της στα Εξάρχεια. Η νεαρή μίλησε για απίστευτη αγριότητα των δραστών που δεν δίστασαν να αναζητήσουν ακόμα και μέσα στο στόμα της χρυσά δόντια.

«Ξύπνησα και είδα δύο άτομα έγχρωμα ο ένας δεξιά και ο άλλος αριστερά από το κρεβάτι μου. Αυτομάτως σάστισα. Μου λέγανε μην φωνάξεις. Λέω οκ δεν θα φωνάξω. Με ρωτούσαν αν μένει άλλος στο σπίτι, τους είπα “όχι μόνη μου μένω”. Επιμένανε, ποιος θα έρθει στο σπίτι, έλεγα “δεν θα έρθει κανείς”», λέει στo ΕΡΤNews.

«Προσπαθούσε να μου κατεβάσει την κουβέρτα μου και να αγγίξει το στήθος μου»

Οι κινήσεις των δύο δραστών έξω από την πολυκατοικία του θύματος στην οδό Ρεθύμνου, καταγράφηκαν καρέ-καρέ από κάμερα κλειστού κυκλώματος.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czrxbon0t6qp)

Αφού άνοιξαν ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα, στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου, εισήλθαν στο υπνοδωμάτιο του θύματος και την βρήκαν να κοιμάται. Τότε την ξύπνησαν και την ακινητοποίησαν με απειλή κατσαβιδιών. Ο 20χρονος Σομαλός φέρεται να της ζήτησε να του πει που φύλαγε τα χρήματα και τα κοσμήματά της όμως, δεν περιορίστηκε εκεί.

«Μου έλεγε “μόνο εγώ, μόνο εγώ”, προσπαθούσε να μου κατεβάσει την κουβέρτα μου και να αγγίξει το στήθος μου. Τον κοίταγα στα μάτια και του έλεγα “όχι δεν θέλω, όχι δεν θέλω” του έλεγα. Προσπάθησε πιο έντονα να μου τραβήξει την κουβέρτα και του είπα όχι δεν θέλω και επειδή ύψωσα την φωνή μου σάστισε και μου ξαναέλεγε “που είναι λεφτά, που είναι λεφτά”,  μιλούσε σπαστά ελληνικά. Στη συνέχεια, έφυγε από δίπλα μου, πήγε να ψάξει στα άλλα δωμάτια. Το άλλο άτομο έμεινε δίπλα για να με επιτηρεί να με προσέχει», λέει το θύμα.

Ο εφιάλτης της κοπέλας όμως δεν είχε τελειώσει εκεί. Τότε βρήκε ευκαιρία ο 18χρονος συνεργός και αποπειράθηκε και εκείνος να την βιάσει. Το θύμα αντέδρασε και κάλεσε σε βοήθεια, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει την προσπάθεια του.

Η καλή περιγραφή που έδωσε στην Αστυνομία και η αναγνώριση των φωτογραφιών, οδήγησαν στον εντοπισμό και την σύλληψη του 20χρονου στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα ενώ ο συνεργός του αναζητείται.