Σοκαρισμένοι είναι  ακόμη οι γονείς και οι συγγενείς της 17χρονης κοπέλας που έβαλε τέλος στην ζωή της πέφτοντας από την ταράτσα πολυκατοικίας στη Δάφνη. Ο αδελφός της, ο οποίος ήταν ο τελευταίος που την είδε, ανέφερε πως όταν γύρισε η ίδια από το σχολείο, την είδε στεναχωρημένη.

Συγκεκριμένα, ο αδελφός της 17χρονης μιλώντας στο Star, είπε: «Γύρισε από το σχολείο και την είδα λίγο στεναχωρημένη. Τη ρώτησα τι είχε, μου είπε τίποτα και πήγε στο δωμάτιό της. Υπέθεσα ότι ήταν κουρασμένη. Μετά από λίγο βγήκε και μου είπε ότι θα πήγαινε στην αποθηκούλα δίπλα από το σπίτι μας για να πάρει κάτι. Πέρασε λίγη ώρα και νόμιζα ότι μιλούσε με καμία φίλη της και ξαφνικά ήρθε μια γειτόνισσα και μου είπε τι είχε γίνει», είπε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η αδελφή του είχε πάρα πολύ άγχος με τις Πανελλήνιες και οι γονείς του μερικές φορές την πίεζαν λίγο παραπάνω. Εκτός αυτού όμως δεν υπήρχαν προβλήματα στην οικογένεια, ενώ δεν γνώριζε να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα στο σχολείο.

 «Είχε παρέες, δεν ξέρω να αντιμετώπιζε κάποιο θέμα bullying. Δεν μας είχε αναφέρει να έχει κάποιο πρόβλημα στο σχολείο. Ήθελε να γίνει στρατιωτικός», είπε ο αδελφός της 17χρονης.

Η μητέρα του κοριτσιού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ ενώ και ο πατέρας της είναι ένα ράκος.

Ψυχολόγοι του δήμου βρίσκονται στο πλευρό της οικογένειας αλλά και των συμμαθητών της, που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα ξαναδούν τη 17χρονη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czrs444zt05d)