Ολοκληρώθηκε η πρόταση της εισαγγελέως για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών. Η εισαγγελέας εισηγήθηκε από τους 23 συνολικά κατηγορουμένους «πελάτες», οι 22 να κριθούν ένοχοι για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη έναντι αμοιβής.

Η εισαγγελέας, εισηγήθηκε να κριθεί ένοχη η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό για διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας, καθώς φέρεται να έχει διανείμει υλικό της ανήλικης σε συγκατηγορούμενους της και της διακεκριμένης περίπτωσης μαστροπείας με την επιβαρυντική περίσταση ότι η ίδια είναι πρόσωπο που έχει την επιμέλεια και την φροντίδα της ανήλικης.

Για έναν, πακιστανικής καταγωγής, πρότεινε να κριθεί αθώος λόγω αμφιβολιών.

Η εισαγγελέας κατά τη διάρκεια της αγόρευσής της πολλές φορές είπε ότι «το παιδί λέει αλήθεια» στις καταθέσεις του.

Ωστόσο, δεν δέχθηκε τη θέση που έχει εκφράσει η ανήλικη ότι η μητέρα της δεν γνώριζε τίποτα, θεωρώντας πως η κατηγορούμενη ήταν αυτή που αποκόμισε κέρδη από την εκπόρνευση της κόρης της και όχι ο Μίχος, για τον οποίο φέρεται να ανέφερε πως διευκόλυνε το κορίτσι, πλην όμως δεν αποδείχθηκε ότι είχε κέρδος από αυτό.

Όσον αφορά τον αποκαλούμενο «Μιχάλη», η εισαγγελική λειτουργός, που ζήτησε ενοχή του για μαστροπεία, φέρεται να τόνισε πως συνόδευε την ανήλικη στα ραντεβού της φρίκης και ότι είχε όφελος.

Συνολικά μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί 33 συνεδριάσεις του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου που εκδικάζει την υπόθεση. Η δίκη συνεχίζεται την Παρασκευή με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υποστήριξης της κατηγορίας.