Προς την ολοκλήρωσή της οδεύει η δίκη για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Την Τρίτη (5/3) στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου κάθισε ο βασικός κατηγορούμενος, ο 55χρονος που φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε την ανήλικη.

Πάνω από 17 μήνες έχουν περάσει από την αποκάλυψη της φρικτής υπόθεσης του Κολωνού, με τη δίκη να συνεχίζεται με την κατάθεση του άνδρα που κατηγορορείται ότι βίαζε τη 12χρονη στο κατάστημά του, ότι την εξέδιδε έναντι αμοιβής σε άλλους άνδρες και ότι διένεμε πορνογραφικό της υλικό.

Κολωνός: Τέσσερις "συνευρέσεις" με την ανήλικη παραδέχθηκε ο 55χρονος


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι είχε συνολικά τέσσερις «συνευρέσεις» με την ανήλικη, με την οποία, όπως υποστήριξε, ήταν «ερωτευμένος». Ακόμα, δήλωσε ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις του, ενώ έβγαλε από «κάδρο» τη μητέρα της ανήλικης, η οποία όπως είπε, δε γνώριζε τίποτα.

Ο 55χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες του βιασμού και της διακεκριμένης μαστροπεία σε βάρος ανήλικου.

Εντός της εβδομάδας απολογείται και η μητέρα του κοριτσιού, η οποία αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της διακεκριμένης μαστροπείας και της διακεκριμένης περίπτωσης παιδικής πορνογραφίας.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czlvc1le162p)