Ένας ηλικιωμένος άνδρας φέρεται να είναι ο άνθρωπος που εμπλέκεται μαζί με τον τραγουδιστή Γιάννη Ξανθόπουλο στο τροχαίο όπου έχασε τη ζωή του ένα νεαρό αγόρι. Το όχημα που φέρεται να παραβίασε την πινακίδα STOP προέκυψε κατά την ανάλυση βοντεοληπτικού υλικού από αστυνομικούς της τροχαίας που διερευνούν το δυστύχημα.

Ο ηλικιωμένος, σε βίντεο φαίνεται πως δευτερόλεπτα μετά το δυστύχημα σταματά το όχημα του, κατεβαίνει και αφού βλέπει για λίγες στιγμές τι συνέβη, επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο του και εξαφανίζεται.

Το όχημα του ηλικιωμένου άνδρα φέρεται να παραβιάζει την πινακίδα, ενέργεια που ανάγκασε τον τραγουδιστή ο οποίος φέρεται να κινείται με μεγαλύτερη, από το επιτρεπόμενο όριο, ταχύτητα να μπει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να χτυπήσει τα δύο νεαρά παιδιά.

Εξαιτίας της παρέλευσης του αυτοφώρου οι αστυνομικοί θα συμπεριλάβουν τα στοιχεία του αναγνωρισθέντα οδηγού στη δικογραφία την οποία θα αποστείλουν στον αρμόδιο εισαγγελέα ο οποίος θα αποφασίσει για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση του ηλικιωμένου.