Τον οδηγό που παραβίασε το STOP στο Μενίδι με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 19χρονου από τη μετωπική σύγκρουση με το όχημα του τραγουδιστή Γιάννη Ξανθόπουλου εντόπισε η Τροχαία.

Σύμφωνα με τον ALPHA, πρόκειται για έναν 68χρονο, ο οποίος αφού παραβίασε το STOP, λίγα μέτρα πιο κάτω από το σημείο σταμάτησε και βγήκε με μια γυναίκα από το αυτοκίνητο για να δουν τι συνέβη. Λίγα λεπτά αργότερα έφυγαν.

Μέλος της οικογένειας επικοινώνησε με την Τροχαία Νέας Ιωνίας και είπε πως ο οδηγός δεν βρίσκεται σπίτι και θα εμφανιστεί εντός ωρών ή ημερών στο αστυνομικό τμήμα.

Σε βάρος του οδηγού έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία, ενώ από το βιντεοληπτικό υλικό προκύπτει πως στις 05:14 τα ξημερώματα της Τρίτης ήταν εκείνος που βρισκόταν πίσω από το τιμόνι.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cztj1s1lugch)

Το βίντεο που δείχνει τον ηλικιωμένο να παραβιάζει το STOP

Ο ηλικιωμένος σε βίντεο φαίνεται πως δευτερόλεπτα μετά το δυστύχημα σταματά το όχημά του, κατεβαίνει και αφού βλέπει για λίγες στιγμές τι συνέβη, επιβιβάζεται στο αυτοκίνητό του και εξαφανίζεται.

Το όχημα του ηλικιωμένου άνδρα φέρεται να παραβιάζει την πινακίδα, ενέργεια που ανάγκασε τον τραγουδιστή, ο οποίος φέρεται να κινείται με μεγαλύτερη, από το επιτρεπόμενο όριο, ταχύτητα να μπει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να χτυπήσει τα δύο νεαρά παιδιά.

Εξαιτίας της παρέλευσης του Αυτοφώρου οι αστυνομικοί θα συμπεριλάβουν τα στοιχεία του αναγνωρισθέντος οδηγού στη δικογραφία, την οποία θα αποστείλουν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση του ηλικιωμένου.