Το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό υποστηρίζει ότι η μητέρα της είναι αθώα και δεν ευθύνεται για την υπόθεση, σύμφωνα με την δικηγόρο της κοπέλας, η οποία μίλησε στο Live News για την υπόθεση μαστροπείας και την πρόταση της εισαγγελέως.

Παράλληλα, πλήθος ερωτημάτων προκαλεί η πρόταση της εισαγγελέως για απαλλαγή του βασικού κατηγορούμενου λόγω αμφιβολιών για τα αδικήματα του βιασμού και της μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό.

Η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, θα συνεχιστεί την Παρασκευή, με τις αγορεύσεις των δικηγόρων, και όλοι περιμένουν την απόφαση του Δικαστηρίου.

«Έχω μιλήσει με την 12χρονη. Το έχει μάθει και είναι σε χειρότερη κατάσταση από πριν. Νιώθει πως τιμωρείται η ίδια καθώς από την πρώτη στιγμή έχει υποστηρίξει πως η μητέρα του είναι αθώα. Κλαίει, δεν βγαίνει από το δωμάτιο και δεν θέλει να πάει σχολείο», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Όπως έχω πει, δεν θέλω να κάνω αγόρευση μέσω τηλεοπτικών εκπομπών. Αύριο είναι η αγόρευση και θεωρούμε πως με τα αποδεικτικά στοιχεία, η πρόταση της εισαγγελέως δεν θα γίνει αποδεκτή και ο βασικός κατηγορούμενος θα δικαστεί για το έγκλημα του βιασμού. Ο βιασμός είναι ισόβια κάθειρξη και αυτό προσπαθεί να αποφύγει ο κατηγορούμενος. Εμείς πιστεύουμε αυτά που έχει πει το παιδί και έχει περιγράψει το πώς έγινε ο βιασμός. Θέλουμε να δικαιωθεί αυτό το παιδί».

 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cztk3ezr6vvd)