Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για το κύκλωμα μαστροπείας με θύματα μαθήτριες. Εύκολο χρήμα και χλιδάτη ζωή υποσχόταν η 25χρονη «Μαρία Ηλιάνα» από τον Ασπρόπυργο στις ανήλικες μαθήτριες ηλικίας από 15 έως 17 ετών που είχαν πέσει θύματα του κυκλώματος μαστροπείας.

Παράλληλα κάποιες από αυτές τις είχε μυήσει και στον σκοτεινό κόσμο των ναρκωτικών και της κοκαΐνης.

Στο Live News μίλησε η αδελφή θύματος μαστροπείας, όπου περιέγραψε μεταξύ άλλων πώς ανακάλυψε την δράση του κυκλώματος.

 «Η κατάσταση με την αδερφή μου δεν έχει αλλάξει. Συνεχίζει ακόμη και σήμερα να κλείνει ερωτικά ραντεβού. Τώρα τελευταία παρατήρησα, ψάχνοντας το κινητό της, όταν αυτή δεν με έβλεπε ότι εκτός από την 25χρονη της κανονίζει ραντεβού και μια άλλη ενήλικη κοπέλα», είπε αρχικά. 

Διαβάστε επίσης: Κύκλωμα μαστροπείας: Σοκάρουν οι διάλογοι με τις ανήλικες - “Καλά και 16 χρονών να ήσουν πάλι δεν θα είχα θέμα”

Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα μαστροπείας

Στο πώς λειτουργούσε το κύκλωμα μαστροπείας που εξαρθρώθηκε περιέγραψε:

 «Αυτή λοιπόν έχει προφίλ στο Instagram και φαινόταν σαν να είναι ο μεσάζοντας ανάμεσα στον πελάτη και την αδερφή μου. Αυτό το κατάλαβα γιατί έλεγε ας πούμε ”σε περιμένει αυτός” και ρωτούσε στην αδερφή μου αν φτάνει».

Και καταλήγοντας ανέφερε: «Διαβάζοντας με προσοχή τις συνομιλίες είδα κάπου ότι ζητούσε από την αδερφή μου μάλιστα να της δώσει 20 ευρώ επειδή ήταν αυτή που έφερνε πελάτες».