«Είναι ο καρκίνος της εποχής μας γιατί έχει πολύ γρήγορο εύκολο χρήμα» δήλωσε ο ειδικός αναλυτής της Αστυνομίας Σταύρος Μπαλάσκας στα Παραπολιτικά 90.1 και στην εκπομπή «Πρωινές Ιστορίες» με τον Γιάννη Αργυρό με αφορμή το κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών.

«Προκαλεί εντύπωση η σαπίλα, το πού έχουμε φτάσει και το πώς είμαστε σαν κοινωνία. Τα κοριτσάκια πλέον μέσα από την οικογένειά τους φαίνονται ότι δεν είναι καθόλου ικανοποιημένα κι έχουν αποφασίσει πολλά από αυτά να ζήσουν σε έναν τραπ κόσμο», συνέχισε ο κ. Μπαλάσκας.

Και συνέχισε: «Κατά την άποψή μου αυτό θα έπρεπε να είναι πολύ πιο σοβαρό ποινικά για αυτούς τους επιτήδειους, δηλαδή θα έπρεπε να τους κλείνουμε σε ένα κελί και να πετάμε το κλειδί».

«Έχουν ποινικές ευθύνες πάνε για παιδεραστία, για ασέλγεια σε ανήλικο. Δεν είναι μίζεροι ανθρωποι, δεν είναι άνθρωποι του μεροκάματου όλοι είναι και άνθρωποι οι οποίοι ενδεχομένως να είναι επιφανείς αλλά έχουν αυτή τη διαστροφή μέσα τους» κατέληξε αναφερόμενος στους «πελάτες» των παιδιών αυτών.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας  στον Γιάννη Αργυρό " Πρωινές ιστορίες" 21-03-24

Όλα όσα είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας στα Παραπολιτικά 90,1

Ο ειδικός αναλυτής της αστυνομίας Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 fm στην εκπομπή «Πρωινές Ιστορίες» με το δημοσιογράφο Γιάννη Αργυρό.

Με αφορμή το κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών

Προκαλεί εντύπωση η σαπίλα, το που έχουμε φτάσει και το πώς είμαστε σαν κοινωνία. Τα κοριτσάκια πλέον μέσα από την οικογένειά τους φαίνονται ότι δεν είναι καθόλου ικανοποιημένα κι έχουν αποφασίσει πολλά από αυτά να ζήσουν σε έναν τραπ κόσμο. Τα τσιμπάνε μέσα από τα social media διότι τα ίδια τα κοριτσάκια χωρίς να έχουμε καμία γονική μέριμνα βγάζουν απίστευτες φωτογραφίες και απίστευτα θέματα καταλαβαίνετε ότι για τους επιτήδειους είναι πάρα πολύ εύκολο να εντοπίσουν τις αδυναμίες και να τάξουν. Τάζουν πολύ εύκολο χρήμα και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα με δέλεαρ ακριβά γούστα όπως κινητά, ταξίδια. Πέφτουν στα δίχτυα τους και μετατρέπονται μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα σε κανονικές πόρνες όσον αφορά τη συμπεριφορά τους μέσα στην ψυχούλα τους βεβαίως παραμένουν παιδάκια. Ένα παιδάκι 14-15 χρονών είναι παιδάκι.

Είναι καρκίνος της εποχής μας γιατί έχει πολύ γρήγορο εύκολο χρήμα για όλους όχι μόνο για τα παιδάκια. Βρίσκεις ένα αδύναμο ψυχικά παιδάκι, ένα παιδάκι που νομίζει ότι έτσι θα καλύψει τα θέλω του και κάνεις μπιζνα. Είναι μια από πιο εύκολες και αισχρές μπιζνες τα παιδάκια νομίζουν ότι δουλεύουν με την θέλησή τους το κάνουν γιατί δεν έχουν την νοητική υπόσταση να καταλάβουν τι κάνουν όταν είναι 14 και 15 χρονών και οι άλλοι βγάζουν χρήματα. Συν τοις άλλοις είναι τόσο αισχροί και βρώμικοι μέσα τους που δίνουν ναρκωτικά στα παιδάκια, τα περνάνε δηλαδή σε έναν άλλο μαύρο κόσμο να τα σαπίσουν εντελώς. Κατά την άποψή μου αυτό θα έπρεπε να είναι πολύ πιο σοβαρό ποινικά για αυτούς τους επιτήδειους, δηλαδή θα έπρεπε να τους κλείνουμε σε ένα κελί και να πετάμε το κλειδί.

Αναφορικά με τους «πελάτες» των παιδιών αυτών

Έχουν ποινικές ευθύνες πάνε για παιδεραστία, για ασέλγεια σε ανήλικο. Δεν είναι μίζεροι ανθρωποι, δεν είναι άνθρωποι του μεροκάματου όλοι είναι και άνθρωποι οι οποίοι ενδεχομένως να είναι επιφανείς αλλά έχουν αυτή τη διαστροφή μέσα τους.