Συνελήφθη αστυνομικός στην Αττική για συμμετοχή σε κύκλωμα μαστροπείας.

Ειδικότερα, στα χέρια των «αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ. έπεσε αστυνομικός, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε κύκλωμα που εξέδιδε γυναίκες αλλά και για παραβάσεις του νόμου «Περί Όπλων».

Οι αστυνομικοί της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, είχαν πληροφορίες εδώ και μέρες για τη δράση του συναδέλφου τους, τον οποίο έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση. Όπως διαπίστωσαν από τις έρευνες, φέρεται να σχετίζεται με κύκλωμα που εξέδιδε γυναίκες σε ενδιαφερόμενους σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο ημιδιαμονής στην Μεταμόρφωση.

Ο αστυνομικός υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά

Πρόκειται για αστυνομικό που υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας του Πειραιά, παντρεμένος με αλλοδαπή γυναίκα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ίδιος κατά την εξέταση του αποκάλυψε ότι τον τελευταίο ένα χρόνο μετέφερε στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο γυναίκες από την Ρωσία και την Ουκρανία για ερωτικές συνευρέσεις. Ο ρόλος του, ήταν αποκλειστικά και μόνο ως μεταφορέας του κυκλώματος. Όπως ο ίδιος φέρεται να κατέθεσε, για κάθε μεταφορά λάμβανε είτε 20, είτε 30 ευρώ.

Σε έρευνες που πραγματοποίησαν στο σπίτι του και άλλα σημεία οι «αδιάφθοροι» εντόπισαν ανάμεσα στα υπόλοιπα ευρήματα και οπλισμό, ο οποίος μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια προς διερεύνηση. Ο κατηγορούμενος αστυνομικός αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ αναμένεται να εκκινηθεί η διαδικασία, ώστε να τεθεί σε διαθεσιμότητα.