Το τριήμερο της 25ης Μαρτίου είναι μία καλή ευκαιρία για κοντινές εξορμήσεις. Η Ανατολική Αττική προσφέρει αρκετές επιλογές για αποδράσεις όπως είναι το Σούνιο. Πρόκειται για το ακρωτήριο που βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο του νομού Αττικής. Είναι ένα μέρος το οποίο επισκέπτεται πλήθος κόσμου ενώ μπορεί να συνδυάσει τα αξιοθέατα με το καλό φαγητό.

Εάν κάποιος μπορεί να επιλέξει το Σούνιο τότε μπορεί να απολαύσει μία βόλτα στο ναό του Ποσειδώνα και να απολαύσει τη μαγευτική θέα στη θάλασσα. Ο ναός του Ποσειδώνα χτίστηκε το 444 πΧ. Στον ίδιο αρχαιολογικό χώρο βρίσκονται τα απομεινάρια του μικρού ναού της Αθηνάς Σουνιάδος, του φρουρίου με τα τείχη και τον μικρό οικισμό στο εσωτερικό του. Επίσης περιλαμβάνεται το αρχαίο λιμάνι το οποίο βρισκόταν στη σκιά του Ποσειδώνα. 

Επίσης κάποιος μπορεί να επισκεφθεί τον Εθνικό Δρυμό που ιδρύθηκε το 1971 και είναι ο μικρότερος δρυμός της Ελλάδας αλλά και άγνωστος σε πολλούς. Φτάνοντας εκεί έχετε πολλές επιλογές όπως το να περπατήσετε και να δείτε στοές μεταλλείων του περασμένου αιώνα ή να κάνετε ακόμη και πικ νικ. Στον συγκεκριμένο Δρυμό υπάρχει και το λεγόμενο Χάος, ο άγνωστος κρατήρας στην Αττική που έχει σχήμα καρδιάς.