Την Παρασκευή το πρωί 29 Μαρτίου, θα εκδοθεί η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για την υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Το δικαστήριο θα ανακοίνωσει την απόφαση επί της ενοχής ή όχι των 26 κατηγορουμένων στην υπόθεση. Η δίκη μετά από απόφαση του δικαστηρίου και αίτημα των συνηγόρων υποστήριξης της κατηγορίας, διενεργείται κεκλεισμένων των θυρών. Ανάμεσα στους κατηγορούμενους βρίσκεται ο 55χρονος καταστηματάρχης από τον Κολωνό, Η. Μίχος που θεωρείται βασικό πρόσωπο στην υπόθεση, η μητέρα της 12χρονης και ακόμα 24 πρόσωπα.

Η εισαγγελέας της έδρας έχει προτείνει να κριθούν ένοχοι οι 25 εκ των 26 κατηγορουμένων στην υπόθεση ενώ έχει ζητήσει την ενοχή του βασικού κατηγορούμενη για επιμέρους πράξεις όχι όμως για την κατηγορία του βιασμού που ζήτησε την απαλλαγή του λόγω αμφιβολιών. Αντίθετα, για τη μητέρα της 12χρονης η οποία αρνείται κάθε σχέση με την υπόθεση έχει ζητήσει να κριθεί ένοχη για όλες τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.