Για την απόφαση του δικαστηρίου μίλησε δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας στο Mega.

Μετά από 15 και πλέον μήνες οι δικαστές και οι ένορκοι κήρυξαν ενοχή τη Ρούλα Πισπιρίγκου για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του ίδιου της του παιδιού και δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας, είπε στο LIVE NEWS:

«Θα σας αποκαλύψω κάτι. Η κ. κατηγορουμένη ήταν βεβαία πως θα καταδικαστεί σε αντίθεση με εμένα που ήμουν σίγουρος πως θα αθωωθεί. Για εμένα η απόφαση αυτή είναι δυσάρεστη έκπληξη. Πρόκειται για τεράστια δικαστική πλάνη και δικαστικό σκάνδαλο από την πρώτη ημέρα. Εγώ είδα πως στην υπόθεση που ανέλαβα εγώ, δεν υπήρχε πραγματογνωμοσύνη αλλά μόνο κουτσομπολιά. Δεν υπήρχε καμία ιατροδικαστική προσέγγιση σοβαρή. Από αυτά που διάβασα υπήρξε μία ανύπαρκτη προανακριτική διαδικασία. Όταν συνειδητοποίησα ποια είναι η δικογραφία κατάλαβα πως είχαν γίνει σοβαρά λάθη. Προσέφυγα στους κορυφαίους τοξικολόγους».

Κούγιας για Πισπιρίγκου: Είμαι κατηγορηματικός πως είναι αθώα

«Εμένα με ενδιαφέρει τι θα γράψει η απόφαση. Ήταν δυστυχώς ατυχής η επιλογή των ενόρκων. Οι τρεις κυρίες σε όλη τη διαδικασία ήταν στα κίνητά τους. Δοκιμάστηκε εδώ ο θεσμός των ενόρκων. Θυμηθείτε όταν εκδοθεί η απόφαση από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο. Είμαι κατηγορηματικός πως η κ. κατηγορουμένη είναι αθώα», κατέληξε ο Αλεξης Κούγιας.