Σκεφτικός και χωρίς να κάνει δηλώσεις αποχώρησε από το δικαστήριο ο Μάνος Δασκαλάκης αφού άκουσε από την έδρα την απόφαση για την ενοχή της πρώην συζύγου του, Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κρίθηκε ομόφωνα ένοχη με ισόβια για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας. Ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος, ένας εκ των δύο συνηγόρων του Μάνου Δασκαλάκη αποκάλυψε στην τηλεόραση του Alpha τι του είπε ο πατέρας στο άκουσμα της καταδικαστικής απόφασης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

 «Ξεφυσούσε. Ήταν πάρα πολύ μεγάλο το κόστος για τον εντολέα μου σε ψυχολογικό επίπεδο. Ανυπομονούσε εδώ και μεγάλο διάστημα για την κρίση του δικαστηρίου, για το αποτέλεσμα. Βγαίνοντας, ήταν ανακουφισμένος στο άκουσμα της απόφασης και είναι δικαιωμένος που έκανε την επιλογή για υποστήριξη της κατηγορίας. 

Διαβάστε επίσης: Ρούλα Πισπιρίγκου: Το χρονικό ενός εγκλήματος, οι συγκρούσεις και τα ντοκουμέντα στο θρίλερ της Πάτρας

Καταλαβαίνω ότι σε ένα κοινωνικό επίπεδο, το πρώτο διάστημα σχολιάστηκε ο κος Δασκαλάκης λόγω του ότι στάθηκε δίπλα στη σύζυγό του στην κοινή συνέντευξη και νομίζω ότι εκεί έχει αδικηθεί για το ποιος είναι πραγματικά.

Με την υποστήριξη της κατηγορίας και με αυτή τη ψυχραιμία έβαλε το λιθαράκι του ώστε να αναδειχθούν τα κρίσιμα περιστατικά» ανέφερε ο κ. Γεωργακόπουλος.

 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d06acvg4dand)