«Όχι» στην αναγνώριση ελαφρυντικών στον βασικό κατηγορούμενο στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό είπε η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

*Διαβάστε εδώ: Κολωνός: Εκτός φυλακής τις επόμενες ώρες η μητέρα της 12χρονης - Σήμερα η απόφαση για τα ελαφρυντικά για τους 19 ενόχους

Η εισαγγελέας εισηγήθηκε να μην αναγνωριστούν ελαφρυντικά στον Ηλία Μίχο λόγω των ειδεχθών πράξεων για τις οποίες καταδικάστηκε.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, στην κεκλεισμένων των θυρών πρόταση της, η εισαγγελέας εισηγήθηκε να μην αναγνωριστούν ελαφρυντικά στη μητέρα της 12χρονης, η οποία καταδικάστηκε για το πλημμέλημα της εκβίασης λόγω της ποινικής απαξίας της πράξεως και της παραμέλησης που είχε επιδείξει απέναντι στο παιδί της.

Η εισαγγελέας αντίθετα εισηγήθηκε να αναγνωριστούν ελαφρυντικά και συγκεκριμένα του πρότερου σύννομου βίου σε όσους «πελάτες» καταδικάστηκαν για την τέλεση της πράξεως που τους αποδίδεται άπαξ.

Η εισαγγελέας επίσης πρότεινε να αναγνωριστεί το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας για έναν καταδικασθέντα ο οποίος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Επίσης, η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε να μην αναγνωριστεί καμία ελαφρυντική περίσταση στον «Μιχάλη».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d08l1y9obls1)