Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την πολύκροτη υπόθεση θανάτου της Σταυρούλας Γκουγκουλιά, της 53χρονης γυναίκας από την Κυψέλη που αναζητούνταν, ενώ πρόσφατα ταυτοποιήθηκε πως της ανήκει σορός που βρέθηκε στον Πόρο τον περασμένο Αύγουστο κι ήταν στα αζήτητα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας.

Κυψέλη - Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Το εύρημα που δημιουργεί ερωτήματα

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», ένα εύρημα στις ιστολογικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σορό της προκαλεί αναστάτωση στους δικούς της ανθρώπους, καθώς μπορεί να φέρει ανατροπή στην υπόθεση.

Διαβάστε ακόμα: Κυψέλη: "Διαπιστώθηκε πως φορούσε εσώρουχα και όχι μαγιό", λέει ο Γρηγόρης Λέων για τον θάνατο της Σταυρούλας

Ειδικότερα, ο παθολογοανατόμος Χρήστος Ευτυχιάδης διορίστηκε ως πραγματογνώμονας από το υπουργείο Δικαιοσύνης, για να μελετήσει περαιτέρω τις ιστολογικές εξετάσεις της άτυχης γυναίκας για τυχόν νέα στοιχεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά δεν είχαν γίνει ιστολογικές εξετάσεις, καθώς το πτώμα βρισκόταν σε προχωρημένη σύψη.

Σύμφωνα με το Star, ο κ. Ευτυχιάδης εντόπισε αιμορραγική διήθηση στην περιοχή του τραχήλου της 53χρονης, μέσω μιας διαδικασίας με ειδική χρώση. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπήρξε στραγγαλισμός, χωρίς να είναι κάτι που επιβεβαιώνεται προς το παρόν.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d08oxtjaw5tt)

Υπάρχει πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας;

Αυτό που πρέπει να γίνει τώρα είναι να διαπιστωθεί εάν είναι ακέραιο το υοειδές οστό, το οποίο έχει κάταγμα εάν έχει προηγηθεί στραγγαλισμός.

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα πρώτα στοιχεία δεν κάνουν λόγο για «τραυματισμένο» υοειδές οστό στη σορό της Σταυρούλας από την Κυψέλη.

Περισσότερο «φως» στην υπόθεση, καθώς και στα νέα στοιχεία αναμένεται να «ρίξει» η περαιτέρω έρευνα που είναι σε εξέλιξη.