Την άμεση αντικατάσταση του διοικητή του αστυνομικού τμήματος Αγίων Αναργύρων, αποφάσισε πριν λίγο το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. μετά την πρώτη συγκέντρωση στοιχείων για τους χειρισμούς όσων βρίσκονταν στο τμήμα τη στιγμή της δολοφονίας της 28χρονης, Κυριακής Γρίβα.

Η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε την αντικατάσταση του διοικητή καθώς φέρεται να έχει σημαντικό μερίδιο ευθύνης στον τρόπο λειτουργίας του τμήματος, ενώ βαρύτατες ευθύνες προκύπτουν και για τον αστυνομικό της Άμεσης Δράσης που είχε συνομιλία με την Κυριακή η οποία με αγωνία και φόβο ζητούσε ένα περιπολικό να την μεταφέρει με ασφάλεια στο σπίτι της. «Το περιπολικό δεν είναι ταξί», φέρεται να είπε ανάμεσα στα υπόλοιπα ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης που ήταν αυτήκοος μάρτυρας, ελάχιστα αργότερα της δολοφονίας της 28χρονης νηπιαγωγού.

Τις επόμενες ώρες δεν αποκλείεται να υπάρξει διαθεσιμότητα και για άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα στην υπόθεση, μιας και βρίσκονται σε εξέλιξη συνεχείς διεργασίες σε ανώτατο επίπεδο στην ΕΛ.ΑΣ.'

Άγιοι Ανάργυροι: Η στιγμή που ο γυναικοκτόνος εντοπίζει και τρέχει για να μαχαιρώσει την 28χρονη 

Σοκ προκαλούν τα πλάνα που έχουν καταγραφεί στις κάμερες και δείχνουν τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης που εξαπέλυσε στην 28χρονη Κυριακή ο πρώην σύντροφός της έξω από το Α.Τ Αγίων Αναργύρων. Στο βίντεο-ντοκουμέντο, που φέρνει στη δημοσιότητα η εκπομπή του Mega Live News, φαίνεται η στιγμή που η 28χρονη βγαίνει από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων ενώ μιλάει στο τηλέφωνο με την Άμεση Δράση.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η άτυχη 28χρονη κινείται μαζί με τον φίλο της πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή, αφού έχουν περπατήσει περίπου 20 μέτρα, σταματούν και η 28χρονη Κυριακή βλέπει τον πρώην σύντροφό της να φωνάζει «Ααα, εδώ είναι». Τη στιγμή εκείνη, γυρίζει μαζί με τον φίλο της για να επιστρέψουν στο αστυνομικό τμήμα. Δευτερόλεπτα αργότερα δέχεται τη δολοφονική επίθεση από τον 39χρονο γυναικοκτόνο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0aj9q1tyzup)