Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων, η οποία σημειώθηκε χθες, Τετάρτη, το μεσημέρι στην πλατεία Σαρόκο της Κέρκυρας, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων ατόμων, ενώ σήμερα αναμένεται να αποφασιστεί από τις εισαγγελικές Αρχές η δικαστική συνέχεια της υπόθεσης.

Πρόκειται για τους Ρ.Α., ετών 17, θύτη του μαχαιρώματος, και τους Χ.Ι., 14 ετών, και Λ.Κ., 17 ετών, που δέχθηκαν τα χτυπήματα, ενώ ο Ρ.Σ. ήταν απλά περαστικός που προσπάθησε να χωρίσει τους εμπλεκόμενους.

Διαβάστε ακόμα: Κέρκυρα: Ερωτικό το κίνητρο πίσω από τα μαχαιρώματα - Με χτυπήματα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και ο δράστης

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού Μέσου corfutvnews.gr μέχρι στιγμής, η δικογραφία σχηματίζεται και η προανάκριση συνεχίζεται. Από αυτή θα φανεί αν ο δράστης θα κληθεί σε απολογία με τη διαδικασία του αυτοφώρου ή αν η Εισαγγελία θα διατάξει να αφεθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι ελεύθεροι παραπέμποντας την υπόθεση σε τακτική δικάσιμο.

Σημειώνεται πως οι υπάρχουσες πληροφορίες αναφέρουν ότι, προς το παρόν, οι Αρχές «βλέπουν» ερωτικά κίνητρα πίσω από το περιστατικό.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0b3swd374q1)

Αιματηρό επεισόδιο στην Κέρκυρα: Στα Γιάννενα 17χρονος

Σημειώνεται πως ο 17χρονος τραυματίας, ο ένας εκ των τριών θυμάτων, οδηγήθηκε στα Ιωάννινα για  να υποβληθεί σε αγγειογραφία.

Τόσο ο 17χρονος όσο και οι υπόλοιποι τραυματίες δεν διατρέχουν κίνδυνο, αλλά παραμένουν στο νοσοκομείο. Ο 49χρονος που δέχθηκε επιφανειακή μαχαιριά, όταν πήγε να χωρίσει τα παιδιά από τη συμπλοκή, πήρε εξιτήριο.

Σημειώνεται πως στο νοσοκομείο φρουρούμενος βρίσκεται και ο δράστης.

Φωτογραφίες από το σημείο (ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ):

img_7360-300x225
img_7351-300x169

Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στην Κέρκυρα

Παράλληλα, σοκ έχουν προκαλέσει τα βίντεο που έχουν έρθει στο «φως» με τη συμπλοκή των νεαρών.

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟ ΣΑΡΟΚΟ
ΚΕΡΚΥΡΑ: ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΤΟ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΣΑΡΟΚΟ!



Με πληροφορίες από corfutvnews.gr