Σοκ έχει προκαλέσει η αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε σε κεντρική πλατεία στην Κέρκυρα με πρωταγωνιστές ανηλίκους. Μάλιστα, αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν ένας μαθητή να μαχαιρώσει άλλους ανήλικους, με τους περαστικούς να μην μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβαινε.

Από το αιματηρό επεισόδιο τραυματίστηκε και ένας Ιταλός, ο οποίος προσπάθησε να χωρίσει τους ανήλικους. «Ένα παιδί πήγε εκεί στην πλατεία και απείλησε όλα τα παιδιά. Ευτυχώς, το χτύπησε στο πόδι. Είναι 17 χρόνων και ο γιος μου είναι 15. Πήρα την κόρη μου να δω γιατί αργούν να έρθουν και μου είπε έτσι και έτσι συμβαίνει», ανέφερε η μητέρα θύματος στο MEGA.

Κέρκυρα: Συγκλονίζει και η μαρτυρία του θείου θύματος

«Νομίζω είναι, απ' ό,τι μας είπανε, σε καλή κλινική εικόνα. Νομίζω πάνε να κάνουν με νευροχειρουργό κάποια επέμβαση σε αγγεία. Με ένα άλλο παιδάκι πιο μικρούλι είχε γίνει μία παρεξήγηση και απλώς μπήκε στη μέση να βοηθήσει ο ανιψιός μου».

Το σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (3/4) στην πλατεία Σαρόκο της Κέρκυρας και κατέληξε στο μαχαίρωμα τριών ατόμων (οι δύο ανήλικοι) από άλλο ανήλικο.

Στο σημείο έσπευσαν και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και χρειάστηκε να γίνει και αεροδιακομιδή.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0bfjyjyyzh5)