Mετά από επιχείρηση που στήθηκε την Παρασκευή (5/4) σε Αθήνα και Αρκαδία από την ΕΛΑΣ, συνελήφθη 53χρονος κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία κατά της πρώην συντρόφου του.

Tο Αστυνομικό Τμήμα Γορτυνίας ενημερώθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων, για την αναζήτηση και τη σύλληψη 53χρονου άνδρα, σε βάρος του οποίου είχε σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας κατά της πρώην συντρόφου του.

ΕΛ.ΑΣ: Απειλούσε την πρώην σύντροφό του ότι θα ταξιδέψει να τη βρει

Η επιχείρηση της ΕΛΑΣ έγινε μετά την καταγγελία της γυναίκας ότι - ενώ η ίδια επρόκειτο να ταξιδέψει από την Αθήνα στη Γορτυνία για λίγες μέρες - δεχόταν απειλές από τον 53χρονο ότι θα ταξιδέψει οδικώς από την Αθήνα προκειμένου να τη βρει, προκαλώντας της τρόμο και ανησυχία.

Άμεσα από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας αναπτύχθηκαν αστυνομικές δυνάμεις σε κομβικά σημεία, προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο 53χρονος, ενώ ταυτόχρονα υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με την καταγγέλλουσα, στην οποία συνέστησαν για λόγους ασφαλείας να μην μεταβεί στον αρχικό προορισμό της αλλά στην περιοχή όπου και εδρεύει το Αστυνομικό Τμήμα Γορτυνίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το Αστυνομικό Τμήμα Γορτυνίας μερίμνησε για την εξασφάλιση του χώρου όπου και διέμεινε προσωρινά η πρώην σύντροφος του 53χρονου, ενώ το βράδυ της Παρασκευής ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας.

Ο 53χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.