Νέα εξέλιξη στην υπόθεση του «Ξανθού Μάγου», του 79χρονος ταχυδακτυλουργού από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για τον βιασμό 16χρονης.

Ο 79χρονος απαλλάχθηκε από τη συγκεκριμένη κατηγορία, καθώς - όπως αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, δεν δύναται λόγω προβλημάτων υγείας να προβεί σε φυσιολογική σεξουαλική πράξη. Ωστόσο, ο «Ξανθός Μάγος» παραπέμπεται σε δίκη για γενετήσιες πράξεις.

"Ξανθός Μάγος":"Ένας να με κατηγορήσει θα πάω στη φυλακή μόνος μου - Για τα λεφτά έγιναν όλα"

Ο «Ξανθός Μάγος» βρέθηκε για πέντε μήνες στη φυλακή αλλά τώρα είναι στο σπίτι του με περιοριστικούς όρους. Μιλώντας ο ίδιος στον Alpha ξεσπά: «Άδικα με κατηγόρησαν ρωτήστε στο χωριό. Ένας να με κατηγορήσει θα πάω στη φυλακή μόνος μου. Για τα λεφτά έγιναν όλα μήπως φοβηθώ τελευταία στιγμή και τα δώσω. Και έφτασε σε αυτό το σημείο;

Εμείς δεν είχαμε επαφές. Τυπικά μόνο είχαμε σχέσεις. Η γυναίκα μου της έπαιρνε κάνα δώρο. Και έρχονται οι κουμπάροι και μας λένε η Θ… νοσηλεύτηκε στο Ψυχιατρείο τρελάθηκε μας χτυπά, θέλει να αυτοκτονήσει κλπ, και έτσι θελήσαμε να τους βοηθήσουμε».

Ο 79χρονος ταχυδακτυλουργός μάλιστα σημείωσε ότι δεν ήξερε τίποτα για την καταγγελία μέχρι τη στιγμή που χτύπησε το τηλέφωνό του. «Δούλευα στην Κύπρο στο θέατρο. Και με παίρνει ένας αστυφύλακας και μου λέει έχει ένα χαρτί να πας στην ανακρίτρια… Δεν μου ανάφερε για την υπόθεση… Ξανθέ μάγε κάνει και παιδικές παραστάσεις; Ναι κάνω, α! προφυλακίζεσαι για ποιο λόγο; Θα το δείξει η τηλεόραση», σημείωσε ο «Ξανθός Μάγος».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0erjkac0gih)