Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση του Β' Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής για τα αίτια του σοκαριστικού τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στο Μαρκόπουλο Αττικής, με αποτέλεσμα ένας νεαρός να χάσει τη ζωή του και μια κοπέλα να τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος οδηγός του οχήματος και η 22χρονη συνοδηγός κινούνταν με το Ι.Χ. αυτοκίνητο του πρώτου στη Λεωφόρο Πόρτο Ράφτη με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο, στις 11 το βράδυ της Δευτέρας (8/4), όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο το όχημά τους εξετράπη της πορείας του προς τη δεξιά πλευρά του δρόμου. Το όχημα αρχικά προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου, στη συνέχεια έπεσε σε ξύλινη κολώνα του ΟΤΕ και τέλος κατέληξε σε κολώνα της ΔΕΗ.

Στο ΚΑΤ με σοβαρά τραύματα η 22χρονη

Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό των δύο ατόμων, η οποία έσπευσε στο σημείο με επτά πυροσβέστες και τρία οχήματα. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον 27χρονο χωρίς τις αισθήσεις του και την κοπέλα, η οποία έφερε σοβαρά τραύματα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε και τους δύο επιβαίνοντες στο νοσοκομείο ΚΑΤ, με τον 27χρονο άνδρα να υποκύπτει στα τραύματά του, ενώ η 22χρονη νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο οδηγός όσο και η συνοδηγός του μοιραίου οχήματος δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας.

Θρήνος για τον 27χρονο οδηγό

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία του Μαρκοπούλου μετά την είδηση του θανάτου του 27χρονου Νίκου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0fbj7wsfr2h)
Τραγική φιγούρα ο πατέρας του νεαρού, ο οποίος έμαθε από τους γιατρούς πως το παιδί του δεν βρίσκεται στη ζωή. Όπως είπε, ο γιος του είχε μόλις αγοράσει το αυτοκίνητο από το οποίο χθες βράδυ ανασύρθηκε νεκρός. «Τώρα το είχε πάρει το αμάξι, καινούργιο ήταν. Δεν μου είχε πει αν είχε τρακάρει άλλη φορά ή αν έτρεχε. Εγώ στο νοσοκομείο πήγα και μου είπαν για τον Νίκο, δεν έχω μιλήσει με την Τροχαία να μάθω πώς έγινε. Ήταν το καλύτερο παιδί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο του 27χρονου κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα προτού καρφωθεί αρχικά σε στάση λεωφορείου και στη συνέχεια καταλήξει σε κολώνα της ΔΕΗ.