Σοκαρισμένο εξακολουθεί να παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

*Διαβάστε εδώ: Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Αποσωληνώθηκε ο δολοφόνος της Κυριακής - Έχει επικοινωνία με το περιβάλλον

Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη σχετικά με τη δολοφονία της Κυριακής προχώρησε σήμερα και η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, ο ψυχολόγος της Αστυνομίας στη γνωμάτευσή του ανέφερε ότι κάποιοι από τους αστυνομικούς του Τμήματος δεν είναι ικανοί να φέρουν όπλο.

Ειδικότερα, η γνωμάτευση αναφέρει ότι δεν είναι ικανοί να φέρουν όπλο η νεαρή αστυνομικός υπηρεσίας και ο τηλεφωνητής που είπε στην αδικοχαμένη κοπέλα ότι το περιπολικό δεν είναι ταξί.


Αποσωληνώθηκε ο δολοφόνος της Κυριακής

Αποσωληνώθηκε ο δολοφόνος της Κυριακής και έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, «σε λίγες μέρες ο 39χρονος αναμένεται να γυρίσει στη φυλακή και να σαπίσει εκεί».

Σύμφωνα με την ίδια εκπομπή, ο 39χρονος που ήταν διασωληνωμένος από το Σάββατο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει, έχει διαφύγει τον κίνδυνο και τις επόμενες μέρες θα βρεθεί στη φυλακή, αφού δολοφόνησε την 28χρονη Κυριακή έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.