Ένα ακόμα ηχητικό ντοκουμέντο από τη στυγερή γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Στο ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσίασε η εκπομπή Live News του Mega ακούγεται να μιλάει ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης μετά τη δολοφονία της κοπέλας, χωρίς να έχει καταλάβει ακόμα τι έχει συμβεί!

Ενώ η κοπέλα του έλεγε και του ξαναέλεγε ότι την κυνηγάει ο πρώην σύντροφός της για την σκοτώσει, ενώ τον άκουγε να της φωνάζει, άκουγε την κραυγή της την ώρα που την μαχαίρωνε και τον κόσμο που φώναζε «την σκότωσε», ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης πάλι δεν είχε καταλάβει ποιος μαχαίρωσε ποιον!

«Έχω πάθει σοκ. Αν θες έλα να ακούσεις, το ακούω live» ακούγεται να λέει ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης. Όλα αυτά, από το τηλέφωνο του θύματος που κατέγραφε ακόμα και μετά το θάνατο της κοπέλας. 

Ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης, ακούγεται να ρωτάει αν η κοπέλα τον ακούει ακόμα και μετά τη δολοφονία της! Στη συνέχεια, ακούγεται να περιγράφει σε συναδέλφους του: «Πήγε ο φίλος της να την προστατεύσει από τον πρώην σύντροφό της κι έφαγε τις μαχαιριές»!

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0ghgahln0pd)