Η 44χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη που φαίνεται να υποφέρει στα χέρια του συζύγου της περιγράφει την προσπάθεια του ανήλικου γιου της να τη σώσει καλώντας την Αστυνομία.

«Το παιδί φοβάται για εμένα, μη μου κάνει ο μπαμπάς του κάτι κακό», λέει και προσθέτει ότι «το παιδί πήρε στην Αστυνομία και είπε: "Ελάτε, ο μπαμπάς χτυπάει τη μαμά"».



Θεσσαλονίκη: Ο 50χρονος αποφυλακίστηκε το 2015 και από τότε φέρεται βίαια

Ο πατέρας του ανήλικου είχε συλληφθεί το 2010. Αποφυλακίστηκε το 2015 και τότε σύμφωνα με τη σύζυγό του άρχισε να τους φέρεται βίαια. Όταν έπινε, χτύπαγε τη γυναίκα του μπροστά στα μάτια του παιδιού τους.

Το 2018 συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία ύστερα από κλήση στην Άμεση Δράση του ανήλικου γιου του. «Με αγαπάει εμένα πάρα πολύ το παιδί και δεν θέλει να μου κάνει κακό κανένας. Μου λέει: "Μαμά, καλύτερα να φύγουμε μακριά και να μην κάτσουμε με τον μπαμπά"».

Η 44χρονη παρ’ όλα αυτά λέει πως ο άντρας της δεν είναι κακός άνθρωπος. Πως η κακοποίησή της έρχεται μόνο όταν καταναλώνει αλκοόλ. «Έκανα μήνυση στον άντρα μου, αλλά μετά το μετάνιωσα. Ο άνδρας μου είναι πάρα πολύ καλός. Δεν τον φοβάμαι. Τον αγαπάω τον άνδρα μου πάρα πολύ», αποκαλύπτει η καταγγέλλουσα.

Ο 50χρονος αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες, με τη γυναίκα του να λέει πως δεν θέλει να μπει στη φυλακή ξανά.