Συνελήφθη από τις Αρχές ένας 42χρονος Κρητικός από τη Μεσαρά Ηρακλείου που δημιουργούσε διάφορα σενάρια, για να τον λυπούνται οι συμπολίτες του και να τους αποσπά χρήματα.

Σύμφωνα με το cretapost, η δράση του συγκεκριμένου ατόμου άρχισε να ξετυλίγεται, όταν ιερέας από γειτονικό νομό κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι κατά το τελευταίο 3μηνο, ο 42χρονος είχε καταφέρει να αποσπάσει ποσό που υπερβαίνει τις 6.000 ευρώ, εξαπατώντας του, παρουσιάζοντάς του ψευδή γεγονότα ως αληθινά.

*Διαβάστε εδώ: Οικογενειακή τραγωδία στην Ηλιούπολη: Συμπληρώνονται τα κομμάτια του ''παζλ'' - Το σκηνικό του φονικού και τα ευρήματα του ιατροδικαστή


Ηράκλειο Κρήτης: Βρέθηκε ξιφολόγχη στο σπίτι του 42χρονου

Το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, στο πλαίσιο διερεύνησης της καταγγελίας, μετέβη στο σπίτι του 42χρονου, όπου και πραγματοποίησε έλεγχο, εντοπίζοντας μια ξιφολόγχη που έστειλε (για αρχή), τον 42χρονο στο κρατητήριο.

Παράλληλα, κατασχέθηκε το κινητό του τηλέφωνο, αλλά και ένα μπλοκ αποδείξεων, τις οποίες ο άνδρας εικάζεται ότι «έκοβε» ως αποδεικτικό για τα χρήματα που λάμβανε.

Μάλιστα, στο κινητό του τηλέφωνο εντοπίστηκαν δεκάδες τηλέφωνα ιερέων, ακόμη και από το Άγιο Όρος.


Εκτύπωσε κηδειόχαρτο για την υγιέστατη γυναίκα του

Μάλιστα, ο 42χρονος φαίνεται πως ήταν τόσο «αδίστακτος», που σύμφωνα με τον τοπικό ιστότοπο, εκτύπωσε κηδειόχαρτο για τη γυναίκα του, το οποίο απέστειλε σε ιερέα εκτός Κρήτης, προκειμένου να ζητήσει χρήματα για την κηδεία της.

Η γυναίκα του βέβαια είναι υγιέστατη και έτσι το εν λόγω συμβάν προστίθεται στην υπόθεση που πλέον έχουν αναλάβει οι αρχές.