«Σκορπιός δεν είναι για εσένα» είναι το μήνυμα που στέλνει πλέον η γνωστή Μαρίνα από το μαγαζί Scorpios Music Bar που έγινε viral στο TikTok με την ατάκα ΠΑΜ. 

Η μελαχρινή καλλονή με τα πράσινα μάτια δεν ανήκει πλέον στο προσωπικό του πιο viral μπαρ στην Καλλιθέα.

Μετά τις δηλώσεις της στην εφημερίδα ONTIME, σπάει τη σιωπή της στα parapolitika.gr και εξηγεί όλους τους λόγους που πλέον δεν εργάζεται στο συγκεκριμένο νυχτερινό μαγαζί. Η ίδια διαψεύδει τις κατηγορίες της ιδιοκτήτριας, Μαρίας Ιορδάνοβα, ότι έπινε και άρχιζε να βρίζει όλον τον κόσμο και να πετάει ποτήρια.

Θυμίζουμε εδώ τη δήλωση της ιδιοκτήτριας του μαγαζιού στην ONTIME:

Ιδιοκτήτρια του «Scorpios»: Ξέρουμε όταν πίνει τι γίνεται

«Την έδιωξα. Έκανε το μαγαζί άνω-κάτω. Μέθυσε ένα βράδυ και άρχισε να βρίζει όλο τον κόσμο και να πετάει ποτήρια. Την ξέρω δεκαπέντε χρόνια. Ξέρουμε όταν πίνει τι γίνεται. Έγινε πολλές φορές. Είχαμε παράπονα από πελάτες. Αναγκάστηκα να τη διώξω που έκανε άνω-κάτω το μαγαζί. Ο κόσμος που την έχει ζήσει, την ξέρει», μας είπε.

Η Μαρίνα Μπομπέτσι μιλάει για τις επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχτεί και το επόμενο βήμα της μετά τον Σκορπιό.

Για το πώς τελείωσε η συνεργασία της με το μαγαζί, η Μαρίνα Μπομπέτσι δηλώνει στα parapolitika.gr:

«Η Μαρία (ιδιοκτήτρια) άκουσε ότι ένας συνάδελφος μου επιτέθηκε. Η Μαρία είπε ότι καλά κάνει και μου επιτίθεται. Εγώ, όπως ο συνάδελφος με έβρισε, έτσι τον έβρισα κι εγώ. Η Μαρία ωστόσο αποφάσισε να υποστηρίξει αυτόν. Εγώ νευρίασα, πέταξα ένα ποτήρι και έφυγα. Μετά από αυτό ήταν αυτονόητο ότι δεν θα ξαναγύριζα. Η Μαρία, πέντε ημέρες μετά, με πήρε τηλέφωνο ζητώντας μου συγγνώμη, αλλά εγώ δεν την εμπιστεύομαι πια. Εξάλλου, δεν ήξερα τι θα μπορούσε να γίνει εκείνη την ώρα».

Για την πληρωμή της στο μαγαζί, η Μαρίνα λέει «εμείς είχαμε φιλική σχέση με τη Μαρία, πήγαινα μία με δύο φορές την εβδομάδα, τώρα εμείς μιλάμε φιλικά, μου κολλάτε ένσημα;».

Ερχόμενοι σε επικοινωνία με την ιδιοκτήτρια του νυχτερινού μαγαζιού, Μαρία Ιορδάνοβα, προκειμένου να τοποθετηθεί για τις δηλώσεις της Μαρίνας Μπομπέτσι στα parapolitika.gr, αυτή δηλώνει:

«Η Μαρίνα με ζηλεύει πάρα πολύ εδώ και χρόνια. Εμείς τι να ζηλέψουμε; Όταν γνώρισα τον σύζυγό μου, πριν έβγαινε εκείνη μαζί του, αλλά ο Κώστας επέλεξε εμένα και την έδιωξε εκείνη. Όταν ανοίξαμε το μαγαζί, ο Κώστας δεν την ήθελε για δουλειά, εγώ επέμενα. Έχουμε πολλούς μάρτυρες και βίντεο που έβριζε τον Κώστα και πέταγε ποτήρια. Εγώ της είπα "Μαρίνα, έλα να σε πληρώσω και να φύγεις" και δεν ήθελε να φύγει, ήθελε να κάνει φασαρία.

Την άλλη μέρα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε "Άμα θέλεις να συνεργαστούμε να πάμε σ' έναν δικηγόρο να υπογράψουμε ένα χαρτί από τις εισπράξεις 50-50. Ποια είναι η Μαρίνα να της δώσω εγώ το 50 τοις εκατό. Στις 9 του μηνός στις 3 το πρωί ήρθαν αστυνομικοί στο μαγαζί και τη ζητάγανε. Εγώ τους είπα έχει σταματήσει. Μου είπαν "η κυρία έχει ψωνιστεί πάρα πολύ και την ψάχνουμε". Η Μαρίνα είναι στον ΟΑΕΔ και δεν ήθελε να της κολλάω ένσημα. Άμα θέλει πόλεμο θα έχει πόλεμο. Πολύς κόσμος με παίρνει τηλέφωνο και μου λένε ότι ζητάει λεφτά για φωτογραφίες και βίντεο. Έχει ένα παιδί 9 χρονών και το αφήνει μόνο του στο σπίτι και πάει τα βράδια έξω.

Ο άνδρας της την απειλεί, θέλει να της πάρει το παιδί και μάλιστα ζήτησε από εμάς κλαίγοντας να τη βοηθήσουμε. Την ξέρω 15 χρόνια. Έχει δουλέψει στο Αίγιο και έχει πάρει απ' όλο τον κόσμο λεφτά, δεν μπορεί να πατήσει εκεί, τώρα τα μάθαμε. Πηγαίνετε στο Αίγιο να ρωτήσετε για τη Μαρίνα και θα δείτε. Εκείνο το βράδυ που φώναζε και πέταγε ποτήρια ήταν εκεί ένας τραγουδιστής. Έβριζε τον άνδρα μου και τον πελάτη, γιατί να τη στηρίξω; Μέχρι και το ταξί της πλήρωνα. Να μαλώνω με τον άνδρα μου για τη Μαρίνα; Εγώ λέω αλήθειες, έχω και μάρτυρες, δεν έχω να κρύψω κάτι. Έχω βίντεο που μας βρίζει στο μαγαζί και πετάει πράγματα».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0i8mufgx57t)