Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από την ΕΛ.ΑΣ η εσωτερική έρευνα αναφορικά για τις ευθύνες των αστυνομικών στο Α.Τ Αγίων Αναργύρων έξω από το οποίο δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της η 28χρονη Kυριακή Γρίβα. Στο κεντρικό δελτίο του Star Channel παρουσιάστηκε φωτογραφικό ντοκουμέντο, που πιστοποιεί πως αν ο φρουρός είχε λειτουργήσει με γρήγορα αντανακλαστικά, πιθανότατα η εξέλιξη να ήταν πολύ διαφορετική.

Πρόκειται για μία φωτογραφία που προκαλεί σοκ. Και αυτό διότι ο σκοπός βγαίνει από το φυλάκιο στην 5η μαχαιριά και τότε αφοπλίζει τον δράστη που βρίσκεται πάνω από το θύμα. Όταν ο σκοπός καταφέρνει να αφοπλίσει τον 39χρονο είναι πλέον αργά. Το ρολόι δείχνει 22.24 την 1η Απριλίου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0ib6ljpuum1)
Οι αρχές έχουν στα χέρια τους όλο το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και ο σκοπός πρέπει να απαντήσει στο βασικό ερώτημα γιατί δεν βγήκε από το φυλάκιο στην πρώτη μαχαιριά. Γιατί δεν είδε τον δράστη την ώρα που πλησίαζε την Κυριακή;

Μάλιστα, μια λεπτομέρεια, έχει τη σημασία της: Ένας σκύλος βρίσκεται στο σημείο. Γαβγίζει έντονα από την πρώτη στιγμή της επίθεσης. Ο σκύλος κατάλαβε τον κίνδυνο, ενώ ο σκοπός καθυστέρησε.